Σχετικά με το BookLand.gr

Σχετικά με το BookLand.gr

Το BookLand.gr είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που στοχεύει σε λάτρεις του βιβλίου. Διαθέτουμε μια τεράστια βάση δεδομένων με πληροφορίες για βιβλία, συγγραφείς και εκδοτικούς οίκους η οποία ανανεώνεται συνεχώς και εμπλουτίζεται καθημερινά.

 

Το BookLand.gr είναι τρομερό για τους λάτρεις του βιβλίου

Μέσα από τις σελίδες του BookLand.gr, ο χρήστης μπορεί να ανακαλύψει χιλιάδες βιβλία, συγγραφείς και εκδοτικούς οίκους. Να κάνει νέες φιλίες με άλλα μέλη του BookLand.gr και να μοιραστεί τα αγαπημένα του βιβλία ή τις λίστες του με τους φίλους του.

Ο σκοπός είναι να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερες φιλίες ώστε να ανακαλύπτεις βιβλία που ίσως να μην μπορούσες να ανακαλύψεις διαφορετικά. Οι φίλοι σου βλέπουν τι σου αρέσει να διαβάζεις ή τι σκοπεύεις να διαβάσεις και με την σειρά τους ανακαλύπτουν νέους φίλους και βιβλία.

Αν είστε θαυμαστής ενός συγγραφέα, μπορείτε να τον ακολουθήσετε στις σελίδες του BookLand.gr και να ενημερώνεστε για τα νέα βιβλία, άρθρα ή ανανεώσεις που μπορεί να κάνει ο συγγραφέας.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και οδηγίες χρήσης του BookLand.gr με μια ματιά στο Blog μας.

 

Το BookLand.gr είναι φανταστικό για τους συγγραφείς!

Είστε συγγραφέας και ψάχνετε ένα τρόπο να επικοινωνήσετε με τους αναγνώστες σας; Θα σας ενδιέφερε να μάθετε τι περιμένουν από εσάς οι θαυμαστές σας; Δημιουργήστε ένα λογαριασμό και μπορείτε να διαχειρίζεστε το προφίλ σας, να δημοσιεύετε άρθρα και γενικά να επικοινωνείτε με το κοινό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δημιουργία προφίλ συγγραφέα κάντε κλικ εδώ

 

Το BookLand.gr είναι εδώ και για τους εκδότες!

Όπως και με τους συγγραφείς, αν είστε εκδοτικός οίκος (μεγάλος ή μικρός δεν έχει σημασία) μπορείτε να επικοινωνείτε με το κοινό σας εύκολα και γρήγορα μέσα από το BookLand.gr. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας blog, να αναρτήσετε τις δικές σας προσφορές ή διαγωνισμούς και πολλά ακόμη μέσα από ένα εύκολο περιβάλλον διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δημιουργία προφίλ εκδότη κάντε κλικ εδώ

 

Το BookLand.gr είναι εδώ για τα βιβλιοπωλεία επίσης

Τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία μπορούν να επικοινωνούν με το κοινό τους μέσα από blog posts, προσφορές και διαγωνισμούς που αναρτούν στις σελίδες του BookLand.gr.

Όπως με τους συγγραφείς και τους εκδότες, τα βιβλιοπωλεία μπορούν να δημιουργήσουν ένα δωρεάν λογαριασμό και να διαχειρίζονται το προφίλ τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δημιουργία προφίλ βιβλιοπωλείου κάντε κλικ εδώ

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...