Αγγελική θεραπευτική

Αγγελική θεραπευτική

Το διάβασες;

Αγγελική θεραπευτική

Στη διάρκεια της παραμονής της Ντορίν Βέρτσιου στην Ελλάδα το 2002, ήρθε σε επαφή μαζί της μια ομάδα από αγγέλους που αυτό-αποκαλούντο "οι άγγελοι της Ατλαντίδας". Η Ντορίν έκανε ένα απίστευτο πνευματικό ταξίδι, όπου της αποκαλύφτηκαν τα αρχαία μυστήρια των ναών της θεραπείας στον χαμένο πολιτισμό της Ατλαντίδας. Η Ντορίν βρήκε ότι όλη η προηγούμενη δουλειά της με τους αγγέλους και οι χιλιάδες από τις θεραπευτικές συνεδρίες της, έδεσαν απόλυτα με τα μηνύματα από τους αγγέλους της Ατλαντίδας.
Στο πρώτο μέρος, η Ντορίν περιγράφει την επαφή που έκανε στη Σαντορίνη με τους αγγέλους της Ατλαντίδας και τις μεθόδους θεραπείας που εφαρμόζονταν τότε, καθώς και τις πληροφορίες που έλαβε από τον Ερμή. Στο δεύτερο και τρίτο μέρος περιλαμβάνονται επιστημονικές μελέτες και περιπτώσεις θεραπείας που ενισχύουν τη σημασία του φωτός και της αγάπης στη θεραπεία.

Ενημέρωσε τους φίλους σου:
Διαχείρηση λιστών
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς λίστες επειδή δεν είσαι μέλος στο Bookland.gr.
Τα εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται τις λίστες τους με τους φίλους τους. Κάνε εγγραφή τώρα στο Bookland.gr και ξεκίνα να μοιράζεσαι λίστες βιβλίων με τους φίλους σου!!!
Άλλα βιβλία από Virtue, Doreen
Σχετικά με τον εκδότη
Κρύων
Κρύων
Νικηταρά 6 106 78 Αθήνα
Το έχουν διαβάσει
Το διαβάζουν
Το θέλουν
Αφήστε το σχόλιο σας για το βιβλίο
σχόλια powered by Disqus
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...