Ανόργανη χημεία

Ανόργανη χημεία

Το διάβασες;

Ανόργανη χημεία

Η έκδοση του παρόντος βιβλίου έχει ως σκοπό την παροχή κατάλληλου βοηθήματος στους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου αλλά και σε κάθε σπουδαστή που θα ήθελε να μελετήσει τις βασικές αρχές της ανόργανης χημείας. Το υπόβαθρο που απαιτείται για την κατανόησή του είναι οι γνώσεις που έχει αποκτήσει κανείς με την ολοκλήρωση των λυκειακών του σπουδών. Η παρουσίαση των αρχών γίνεται από την αρχή και ως εκ τούτου, το παρόν εγχειρίδιο θα μπορούσε να αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα και για τους διδάσκοντες των τελευταίων τάξεων των λυκείων της χώρας.
Οι απαιτούμενες έννοιες δίνονται με τη μεγαλύτερη δυνατή απλότητα και σαφήνεια χωρίς όμως να θυσιάζεται η χημική τους ορθότητα και η λογική συνέπεια. Ερωτήσεις όπως "γιατί;", "πώς;" "πότε;" διατρέχουν όλη την ύλη, οδηγώντας μεθοδικά στην κατανόηση των εννοιών.
Περιλαμβάνονται σχήματα, διαγράμματα καθώς και πίνακες που θα βοηθήσουν τον αναγνώστη στην εμπέδωση των αρχών της Ανόργανης Χημείας χωρίς να απαιτείται στείρα απομνημόνευση. Επιπλέον σε όλα τα κεφάλαια παρατίθενται ερωτήσεις προς απάντησ, λυμένες ασκήσεις και παραδείγματα που θα διευκολύνουν τον αναγνώστη στον τρόπο σκέψης, ενώ στο τέλος κάθε κεφαλαίου παρατίθεται και η αντίστοιχη βιβλιογραφία.

Ενημέρωσε τους φίλους σου:
Διαχείρηση λιστών
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς λίστες επειδή δεν είσαι μέλος στο Bookland.gr.
Τα εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται τις λίστες τους με τους φίλους τους. Κάνε εγγραφή τώρα στο Bookland.gr και ξεκίνα να μοιράζεσαι λίστες βιβλίων με τους φίλους σου!!!
Άλλα βιβλία από Πνευματικάκης, Γεώργιος
Σχετικά με τον εκδότη
Σταμούλη Α.Ε.
Σταμούλη Α.Ε.
Αβέρωφ 2 104 33 Αθήνα
Το έχουν διαβάσει
Το διαβάζουν
Το θέλουν
Αφήστε το σχόλιο σας για το βιβλίο
σχόλια powered by Disqus
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...