Από το ημερολόγιό μου...

Από το ημερολόγιό μου...

Το διάβασες;

Από το ημερολόγιό μου...

Κάνοντας μια βαθιά βουτιά στη "βυθισμένη" ζωή της οικογένειάς μου, της οικογένειας του Γρηγόρη και της Θεοκλείας Μπιθικώτση, βρήκα τον "Τιτανικό" της, τον ανέσυρα και γύρισα τον χρόνο πίσω μετρώντας "κύμα το κύμα" τα ταξίδια του, από το πρώτο ως το τελευταίο...
Ταξίδια ζωής που έζησαν και που για χρόνια ολόκληρα σώπαιναν καρτερικά, λες και δεν είχαν το δικαίωμα να φωνάξουν "Παρών", λες και κάποιος... κάποιοι... ποθούσαν το ολοκαύτωμά τους!
Κατόπιν σκέψεων, δισταγμών και διλημμάτων, θεώρησα ύψιστο χρέος μου όντας μια από τις πρωταγωνίστριες αυτής της ζωής, να καταγράψω δίχως φόβο και πάθος, κάτω από το βλέμμα του Θεού, όχι μόνο τις βιωματικές μου μνήμες δίπλα στο Μύθο πατέρα μου και τα ιστορικά ντοκουμέντα της ανεκτίμητης προσφοράς του στον Εθνικό μας Πολιτισμό, αλλά και τα ιερά γεγονότα από τις μεγάλες αλήθειες της δικής μας ζωής που είχε εκπαιδευτεί στο "καμίνι" της υπομονής και της σιωπής...
Μιας ζωής που, επιτέλους, αντικρύζει μέσα από αυτές τις σελίδες τον "ήλιο της δικαιοσύνης", που σεργιανά στους ουρανούς της "με το λύχνο του άστρου", βρίσκοντας της ψυχής της "το τετράφυλλο δάκρυ..."

Ενημέρωσε τους φίλους σου:
Διαχείρηση λιστών
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς λίστες επειδή δεν είσαι μέλος στο Bookland.gr.
Τα εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται τις λίστες τους με τους φίλους τους. Κάνε εγγραφή τώρα στο Bookland.gr και ξεκίνα να μοιράζεσαι λίστες βιβλίων με τους φίλους σου!!!
Άλλα βιβλία από Μπιθικώτση, Άννα
Σχετικά με τον εκδότη
Ελληνικά Γράμματα
Ελληνικά Γράμματα
Χρήστου Λαδά 3 106 81 Αθήνα
Το έχουν διαβάσει
Το διαβάζουν
Το θέλουν
Αφήστε το σχόλιο σας για το βιβλίο
σχόλια powered by Disqus
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...