Άρης

Άρης

Το διάβασες;

Άρης

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει στο ευρύ ελληνικό αναγνωστικό κοινό το όλο ζήτημα του πλανήτη Άρη, που απασχόλησε και θα συνεχίσει να απασχολεί στο μέλλον, όχι μόνο τους ειδικούς ερευνητές που σχετίζονται με την έρευνα του Άρη, αλλά και τις κυβερνήσεις, καθώς και την ευρύτερη διεθνή κοινή γνώμη. Ο συγγραφέας και ο εκδότης θεωρούν ότι έχουν την υποχρέωση να ενημερώσουν το ευρύτερο αναγνωστικό κοινό, σχετικά με την εξέλιξη των προσπαθειών για την έρευνα και τον εποικισμό του Άρη.
Για την πλήρη ενημέρωση και των πιο απαιτητικών αναγνωστών προσέξαμε ιδιαίτερα την ακρίβεια των στοιχείων που παραθέτουμε. Αλλά για την διευκόλυνση όλων αποφύγαμε την παράθεση πινάκων και διαγραμμάτων, που κατανοούνται μόνον από ειδικούς ερευνητές, ενώ κουράζουν τους λοιπούς ενδιαφερόμενους. Πιστεύουμε ότι οι πολλές φωτογραφίες που παραθέτουμε επιβεβαιώνουν και τονίζουν όσα αναφέρονται στο κείμενο. Η απλή δημοτική γλώσσα και τα ενιαία γενικά κεφάλαια, επιτρέπουν ένα εύκολο διάβασμα, χωρίς να διασπάται η προσοχή του αναγνώστη.

Ενημέρωσε τους φίλους σου:
Διαχείρηση λιστών
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς λίστες επειδή δεν είσαι μέλος στο Bookland.gr.
Τα εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται τις λίστες τους με τους φίλους τους. Κάνε εγγραφή τώρα στο Bookland.gr και ξεκίνα να μοιράζεσαι λίστες βιβλίων με τους φίλους σου!!!
Άλλα βιβλία από Ροβίθης, Πέτρος Εμμανουήλ
Σχετικά με τον εκδότη
Βασιλείου Γεώργιος
Βασιλείου Γεώργιος
Λεωφ. Αλεξάνδρας 48, 114 73 Αθήνα
Το έχουν διαβάσει
Το διαβάζουν
Το θέλουν
Αφήστε το σχόλιο σας για το βιβλίο
σχόλια powered by Disqus
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...