Αρμενία

Αρμενία

Το διάβασες;

Αρμενία

[...] Η Αρμενία, λόγω της γεωγραφικής της θέσης και όντας σταυροδρόμι δύο αντιμαχόμενων κόσμων, της Δύσης και της Ανατολής, μετατράπηκε σε ένα διαρκές πεδίο πολεμικών συγκρούσεων, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να αποκτήσει μόνιμες και ισχυρές κρατικές και πολιτισμικές δομές. Η ιστορία της Αρμενίας αποτελεί ένα θαυμάσιο παράδειγμα του υπεράνθρωπου αγώνα ενός έθνους με στόχο την επιβίωση και ανάπτυξή του. Ενός έθνους, που όταν βέβαια είχε τη δυνατότητα της επιλογής φίλων και συμμάχων, τους επέλεγε από τη Δύση, όπου υπερίσχυαν οι αξίες που και αυτό πίστευε και υπηρετούσε. Εντούτοις όμως, η Αρμενία, καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, έμελλε να έχει μια μοναχική και συχνά τραγική πορεία.
Το σεμνό αυτό εγχείρημα φιλοδοξεί να παρουσιάσει στους αναγνώστες του την Αρμενία και τον λαό της, μέσα από μια εικαστική φωτογραφική προσέγγιση. Να κάνει γνωστή την Αρμενία, που αφότου απέκτησε κρατική υπόσταση, ενέπνευσε στον λαό της την αποστολή να υπηρετεί πανανθρώπινες αξίες. Αποτελεί επίσης το χρέος ενός ανθρώπου απέναντι στο λαό του, τον οποίον αν και γνώρισε αργά, τον αγκάλιασε με την ψυχή του.

Ενημέρωσε τους φίλους σου:
Διαχείρηση λιστών
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς λίστες επειδή δεν είσαι μέλος στο Bookland.gr.
Τα εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται τις λίστες τους με τους φίλους τους. Κάνε εγγραφή τώρα στο Bookland.gr και ξεκίνα να μοιράζεσαι λίστες βιβλίων με τους φίλους σου!!!
Άλλα βιβλία από
Σχετικά με τον εκδότη
Ιδιωτική Έκδοση
Το έχουν διαβάσει
Το διαβάζουν
Το θέλουν
Αφήστε το σχόλιο σας για το βιβλίο
σχόλια powered by Disqus
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...