Βιοανόργανη χημεία

Βιοανόργανη χημεία

Το διάβασες;

Βιοανόργανη χημεία

Το βιβλίο αυτό απεικονίζει τη σημαντική και ουσιαστική εξέλιξη που έχει σημειωθεί στο επικαλυπτόμενο πεδίο μεταξύ της Ανόργανης Χημείας και των Βιολογικών επιστημών. Η ζωή εξαρτάται από την Ανόργανη Χημεία, όπως και από την Οργανική, αφού πολλά μεταλλικά ιόντα καθώς και αμέταλλα παίζουν σημαίνοντα ρόλο στις λειτουργίες της. Ο νέος αυτός συνδετικός κλάδος ονομάσθηκε Βιο-ανόργανη Χημεία ή Ανόργανη Βιοχημεία και το παρόν βιβλίο αποτελεί μια εισαγωγή στο σημαντικό αυτό πεδίο.

Το βιβλίο είναι προσανατολισμένο θεματικά και κάθε κεφάλαιο παρέχει απαραίτητο υλικό βασικής υποδομής, καθώς και κατανοητή εισαγωγή στο πεδίο για τελειόφοιτους και ερευνητές. Το περιεχόμενο αποτελεί επίσης σημαντικό βοήθημα, ως συμπληρωματικό εφόδιο, για φοιτητές οι οποίοι μελετούν χημεία εντάξεως όσο και για εκείνους της Βιολογίας και της Ιατρικής. Το βιβλίο έχει πλούσια εικονογράφηση και σε κάθε κεφάλαιο δίνεται βιβλιογραφία, παρέχοντας πρόσβαση σε σημαντικά άρθρα ανασκοπήσεως και σχετικές δημοσιεύσεις.

Καθώς το πεδίο είναι επικαλυπτόμενο, έχει ληφθεί πρόνοια να συμπεριληφθούν επαρκείς βασικές γνώσεις, ώστε να διευκολύνεται η προσέγγιση του θέματος τόσο από χημικής όσο και από βιολογικής πλευράς.

Το βιβλίο απευθύνεται προς:
Τελειοφοίτους ή και μεταπτυχιακούς φοιτητές στην Ανόργανη Χημεία, ή ως συμπληρωματική πηγή σε όσους μελετούν χημεία εντάξεως. Τελειοφοίτους ή και μεταπτυχιακούς φοιτητές στη Βιολογία και στη Βιοχημεία. Ερευνητές της Ιατρικής και γενικά Βιολογικών Επιστημών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Βιο-ανόργανη Χημεία.

Ενημέρωσε τους φίλους σου:
Διαχείρηση λιστών
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς λίστες επειδή δεν είσαι μέλος στο Bookland.gr.
Τα εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται τις λίστες τους με τους φίλους τους. Κάνε εγγραφή τώρα στο Bookland.gr και ξεκίνα να μοιράζεσαι λίστες βιβλίων με τους φίλους σου!!!
Άλλα βιβλία από Hay, Robert W.
Σχετικά με τον εκδότη
Εκδόσεις Παπαζήση
Εκδόσεις Παπαζήση
Νικηταρά 2 106 78 Αθήνα
Το έχουν διαβάσει
Το διαβάζουν
Το θέλουν
Αφήστε το σχόλιο σας για το βιβλίο
σχόλια powered by Disqus
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...