Βιβλία

Canadian Identity through Literature

Since Canada's literary tradition is fairly new, it is only natural that there should exist a genuine concern for identity. This sampling of Canadian writting is the result of an attempt to familiarize the reader with Canadian sensibilities in literature and the way the rest of the world perceives t...

Το σπίτι των ανέμων

Βρισκόμαστε στο 1949, σε μια μικρή πόλη της καναδικής επαρχίας. Ο Μπιλ Τσέιμπερς έχει μόλις γυρίσει απ' τον πόλεμο και παρά τα τραύματά του, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τη ζωή του όπως και πριν. Έτσι αρχίζει η ιστορία της οικογένειας Τσέιμπερς. Ο Μπιλ ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η γυναί...

Πύρινα όνειρα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Πύρινα όνειρα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Πύρινα όνειρα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι δραπέτες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι δραπέτες στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι δραπέτες, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι κήποι του φεγγαριού

Η απέραντη, ιμπεριαλιστική Αυτοκρατορία της Μαλαζάν προσπαθεί να υποτάξει τις τελευταίες ελεύθερες πόλεις του γνωστού κόσμου, ενώ ταυτόχρονα το εσωτερικό της βράζει σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Σε έναν κόσμο επικών μαχών, όπου τρομεροί μάγοι που αφανίζουν με τις δυνάμεις τους ολόκληρα συντάγματα...

Περίπατος φαντασμάτων

Επιστρέφοντας ένα βράδυ στο σπίτι, που βρίσκεται επάνω από το βιβλιοπωλείο της, η Διδώ Χόαρ βρίσκει αναίσθητο στο κατώφλι τον ηλικιωμένο Τομ Ας, έναν από τους πιο εκκεντρικούς πελάτες της. Ωστόσο, από τη στιγμή που οδηγεί τον Τομ Ας στο νοσοκομείο, η Διδώ μπαίνει άθελά της στον λαβύρινθο της μυστηρι...

Λύκοι, σας παρακαλώ μην κλαίτε

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Λύκοι, σας παρακαλώ μην κλαίτε στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Λύκοι, σας παρακαλώ μην κλαίτε, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τα όνειρα λένε την αλήθεια

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα όνειρα λένε την αλήθεια στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα όνειρα λένε την αλήθεια, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Five Canadian Poets in Greece: Dudek, Gustafson, Layton, Purdy, Solway

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Five Canadian Poets in Greece: Dudek, Gustafson, Layton, Purdy, Solway στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Five Canadian Poets in Greece: Dudek, Gustafson, Layton, Purdy, Solway, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Στη σκιά του φόβου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Στη σκιά του φόβου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Στη σκιά του φόβου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι πέτρες του Μεσσία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι πέτρες του Μεσσία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι πέτρες του Μεσσία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο πλανήτης του σαμπουάν

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο πλανήτης του σαμπουάν στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο πλανήτης του σαμπουάν, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η ζωή μετά το Θεό

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η ζωή μετά το Θεό στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η ζωή μετά το Θεό, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η μαγεία της Βομβάης

Ύστερα από είκοσι χρόνια ζωής στο Λονδίνο, η Ρόζαλιντ Μπένεγκαλ εξακολουθεί να ξυπνάει κάθε πρωί με τη γεύση της κανέλας στο στόμα, ένα όνειρο από την παιδική της ηλικία στην Ινδία, όπου έμαθε για τη μετεωρολογία, την αλχημεία και τα δηλητήρια. Μια μέρα η Ρόζαλιντ λαμβάνει ένα γράμμα από την αδερφή ...

Εδώ αγάπησε φλεγόμενη η Σαπφώ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Εδώ αγάπησε φλεγόμενη η Σαπφώ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Εδώ αγάπησε φλεγόμενη η Σαπφώ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Γενιά Χ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Γενιά Χ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Γενιά Χ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Γεύση από μέλι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Γεύση από μέλι στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Γεύση από μέλι, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Microserfs

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Microserfs στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Microserfs, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...