Βιβλία

Ναυλώσεις

Ένα πλήρες εγχειρίδιο για τις ναυλώσεις που περιλαμβάνει τους διεθνείς ναυτιλιακούς οργανισμούς που σχετίζονται με ναυλώσεις, ναυλοδείκτες, εξέλιξη της ναυλαγοράς, είδη και διαδικασίες ναυλώσεων, ανάλυση ναυλοσυμφώνων και αγοραπωλησίες πλοίων....

Ναυλώσεις

Συνδυάζοντας θεωρία, ερευνητική τεκμηρίωση και σύγχρονη πρακτική, οι συγγραφείς παρουσιάζουν ολοκληρωμένα το αντικείμενο των ναυλώσεων στις πραγματικές και πολύπλοκες διαστάσεις του -οικονομική, πρακτική, νομική αλλά και ιστορική. Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα χρήσιμο, εμπεριστατωμένο και περιεκτικό ...

Εισαγωγή στις ναυλώσεις

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία εισαγωγή στις ναυλώσεις, από οικονομική, πρακτική και - σε μικρότερη έκταση - νομική σκοπικά. Η αρχική ιδέα της δημιουργίας του βασίστηκε στην αξιοποίηση της ήδη υπάρχουσας ξένης βιβλιογραφίας και τον εμπλουτισμό της με πρωτογενή έρευνα και προσωπική κρίση, ώστε να προκύψ...

Θεωρία και πρακτική των ναυλώσεων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Θεωρία και πρακτική των ναυλώσεων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Θεωρία και πρακτική των ναυλώσεων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αεροπορικοί ναύλοι. Έκδοση αεροπορικού εισιτηρίου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αεροπορικοί ναύλοι. Έκδοση αεροπορικού εισιτηρίου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αεροπορικοί ναύλοι. Έκδοση αεροπορικού εισιτηρίου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ναυλοσύμφωνα - ναυτασφάλιση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ναυλοσύμφωνα - ναυτασφάλιση στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ναυλοσύμφωνα - ναυτασφάλιση, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αεροπορικοί ναύλοι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αεροπορικοί ναύλοι στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αεροπορικοί ναύλοι, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η πρακτική των ναυλώσεων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η πρακτική των ναυλώσεων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η πρακτική των ναυλώσεων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...