Βιβλία

Τα λατινικά

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα λατινικά στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα λατινικά, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Mea Culpa και άλλα

Υπάρχουν λατινικά και λατινικά. Λατινικά ποιητικά, σαν του Οβίδιου και του Βιργίλιου, λατινικά ρητορικά σαν του Κικέρωνα και ιστορικά σαν του Ιούλιου Καίσαρα, λατινικά σαν του Κάτουλλου και του Μαρτιάλη, που βρίζουν και δαγκώνουν κατά βούληση. Κοντά σ' αυτά, είναι τα λατινικά του Μεσαίωνα και των ...

Λατινική θεματογραφία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Λατινική θεματογραφία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Λατινική θεματογραφία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Dum Spiro Spero

- Πώς προήλθε η εμβληματική φράση των Ολυμπιακών αγώνων citius, altius, fortius; - Ποιος σπουδαίος κλασικός ποιητής των Λατίνων μάς άφησε κληρονομιά το ρητό "νους υγιής εν σώματι υγιεί"; - Τι σημαίνει casus belli, de profundis, sui generis, persona non grata και πολλές άλλες φράσεις που ακούμε και...

Λατινική μετρική

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Λατινική μετρική στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Λατινική μετρική, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Λατινικό ανθολόγιο Α

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Λατινικό ανθολόγιο Α στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Λατινικό ανθολόγιο Α, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...