Βιβλία

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 2
Κρίσης λεξιλόγιο

"Δεν υπάρχει μεγαλύτερος σύμμαχος στην μελαγχολία από την απραξία. Και καμία γιατρειά καλύτερη από την πράξη". Τάδε έφη το 1621 ο Robert Burton στο κλασσικό του βιβλίο "Η ανατομία της μελαγχολίας". Ήταν το βιβλίο που διάβαζε κάθε πρωί, για να βρει το κουράγιο να σηκωθεί από το κρεββάτι του, ο μελαγχ...

Λεξικό οικονομικών, εμπορικών, τραπεζικών και χρηματιστηριακών όρων

Το λεξικό που περιέχει και αναλύει διεξοδικά οικονομικούς, εμπορικούς, τραπεζικούς, ναυτιλιακούς και χρηματηστηριακούς όρους. Πολύτιμος σύμβουλος εμπόρων, στελεχών επιχειρήσεων,τραπεζικών υπαλλήλων, οικονομικών και λοιπών υπαλλήλων του δημοσίου, επενδυτών του χρηματιστηρίου, φοιτητών και κάθε ασχολ...

Λεξικό της νέας οικονομίας

[...] Το λεξικό αυτό δεν αποβλέπει στην υποκατάσταση των βιβλίων της Μικροοικονομικής ή Μακροοικονομικής ανάλυσης ή Πολιτικής Οικονομίας, αλλά στην υποβοήθηση των φοιτητών - και όχι μόνο - για την κατανόηση αυτών των αναλύσεων. Αυτή, εξάλλου, είναι η έννοια του "Λεξικού": είναι μικρό σε μέγεθος βιβλ...

Η οικονομία σε 100 λέξεις

[...] Για ν' αποφύγουμε τη δημιουργία ενός λεξικού αποκομμένου από την πραγματικότητα, μας φάνηκε πιο αποτελεσματικό να δείξουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η οικονομία μας μέσω ενός κειμένου που θα περιστρέφεται γύρω από αυτές τις 100 λέξεις. Ένα γλωσσάρι, στο τέλος του κειμένου, μας επιτρέπε...

Αγγλοελληνικό και ελληνοαγγλικό λεξικό εμπορικών, τραπεζικών, οικονομικών και χρηματοοικονομικών όρων

Όταν πριν από 45 περίπου χρόνια ξεκινούσαμε, από αδήριτη ανάγκη, την προσπάθεια για τη σύνταξη του λεξικού, αποσκοπούσαμε στην αρωγή των συναδέλφων τραπεζικών, αλλά και όσων δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο οικονομικό χώρο. Με την πάροδο του χρόνου, τη διεύρυνση της ύλης και τα θετικά σχόλια του κο...

Το αλφαβητάρι των οικονομικών

Στις αρχές του 21ου αιώνα σημειώθηκε μεγάλη αναταραχή στις χρηματοοικονομικές αγορές. Τα χρηματιστήρια κατέρρευσαν, οι συντάξεις μειώθηκαν και τα παράγωγα - τα χρηματοπιστωτικά όπλα μαζικής καταστροφής, σύμφωνα με τον Warren Buffet - συνεχίζουν να σκορπούν τον όλεθρο. Μια μολυσματική απληστία, κατά ...

Λεξικό της σύγχρονης οικονομίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Λεξικό της σύγχρονης οικονομίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Λεξικό της σύγχρονης οικονομίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Λεξικό όρων οικονομίας και διοίκησης

Το Λεξικό Όρων Οικονομίας και Διοίκησης, αναθεωρημένο και ενημερωμένο, είναι ένας χρήσιμος οδηγός όρων της σύγχρονης επιστήμης των Επιχειρήσεων για το σπουδαστή, τον επαγγελματία και το διευθυντή της επιχείρησης και της βιομηχανίας. Βασικό μέλημα των συγγραφέων του ήταν η κάλυψη κάθε σύγχρονης εξέλι...

Πολύγλωσσο λεξικό τουριστικών και οικονομικών όρων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Πολύγλωσσο λεξικό τουριστικών και οικονομικών όρων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Πολύγλωσσο λεξικό τουριστικών και οικονομικών όρων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αγγλοελληνικό-Ελληνοαγγλικό λεξικό οικονομικών όρων

Περιέχει: -Συγκέντρωση και επιστημονική καταγραφή των αγγλικών οικονομικών όρων και εκφράσεων. -Συμπεριλαμβάνει όρους και εκφράσεις από το χώρο των οικονομικών επιστημών, όπως Accounting, Marketing, Management, Banking, Computing Statistics. ...

Αγγλοελληνικό, ελληνοαγγλικό λεξικό οικονομικών και εμπορικών όρων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αγγλοελληνικό, ελληνοαγγλικό λεξικό οικονομικών και εμπορικών όρων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αγγλοελληνικό, ελληνοαγγλικό λεξικό οικονομικών και εμπορικών όρων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Lexicon of money, banking and finance

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Lexicon of money, banking and finance στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Lexicon of money, banking and finance, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αγγλοελληνικόν λεξικόν ορολογίας διοικητικών, εμπορικών και οικονομικών επιστημών

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αγγλοελληνικόν λεξικόν ορολογίας διοικητικών, εμπορικών και οικονομικών επιστημών στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αγγλοελληνικόν λεξικόν ορολογίας διοικητικών, εμπορικών και οικονομικών επιστημών, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αγγλικοί τραπεζικοί όροι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αγγλικοί τραπεζικοί όροι στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αγγλικοί τραπεζικοί όροι, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Λεξικό της σύγχρονης οικονομίας θεωρητικής και εφαρμοσμένης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Λεξικό της σύγχρονης οικονομίας θεωρητικής και εφαρμοσμένης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Λεξικό της σύγχρονης οικονομίας θεωρητικής και εφαρμοσμένης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σύγχρονο αγγλοελληνικό και ελληνοαγγλικό λεξικό εμπορικών, οικονομικών και τραπεζικών όρων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Σύγχρονο αγγλοελληνικό και ελληνοαγγλικό λεξικό εμπορικών, οικονομικών και τραπεζικών όρων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Σύγχρονο αγγλοελληνικό και ελληνοαγγλικό λεξικό εμπορικών, οικονομικών και τραπεζικών όρων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Λεξικό οικονομικών όρων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Λεξικό οικονομικών όρων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Λεξικό οικονομικών όρων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Λεξικό οικονομικών όρων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Λεξικό οικονομικών όρων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Λεξικό οικονομικών όρων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αγγλοελληνικό και ελληνοαγγλικό λεξικό εμπορικών, τραπεζικών και οικονομικών όρων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αγγλοελληνικό και ελληνοαγγλικό λεξικό εμπορικών, τραπεζικών και οικονομικών όρων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αγγλοελληνικό και ελληνοαγγλικό λεξικό εμπορικών, τραπεζικών και οικονομικών όρων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αγγλοελληνικό και ελληνοαγγλικό λεξικό οικονομικών και εμπορικών όρων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αγγλοελληνικό και ελληνοαγγλικό λεξικό οικονομικών και εμπορικών όρων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αγγλοελληνικό και ελληνοαγγλικό λεξικό οικονομικών και εμπορικών όρων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 2
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...