Βιβλία

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 2
Διδακτική και προπονητική της πετοσφαίρισης

Το σύγγραµµα αυτό επιδιώκει να προσφέρει τις βασικές κατευθύνσεις σε όλους όσοι θα κληθούν να διδάξουν την πετοσφαίριση σε επίπεδο µύησης, εκµάθησης ή εξειδίκευσης, αλλά και να δώσει απαντήσεις σε ερωτήµατα µε τα οποία θα έρθουν αντιµέτωποι ως καθηγητές φυσικής αγωγής και ως προπονητές. Ο τόµος α...

Ψυχολογική προετοιμασία στην πετοσφαίριση

Το εγχειρίδιο αυτό απευθύνεται κυρίως σε προπονητές και προπονήτριες, αλλά και σε αθλητές και αθλήτριες της Πετοσφαίρισης. Παρουσιάζει κάποιες ιδέες και τεχνικές για την ψυχολογική προετοιμασία με στόχο την κορύφωση της απόδοσης. Οι τεχνικές και οι δεξιότητες αυτές θα βοηθήσουν τους αθλητές όχι μόνο...

Πετοσφαίριση

Το παρόν βιβλίο απευθύνεται στους φοιτητές των ΤΕΦΑΑ και στους νέους προπονητές, γιατί περιέχει μια μεθοδική σειρά διδασκαλίας κατάλληλη για αρχάριους παίκτες. Οι ασκήσεις που περιέχονται είναι απλές, κατανοητές και ενδεικτικές για τους στόχους που δημιουργήθηκαν. Στο βιβλίο συνδυάζονται η εκμά...

Πετοσφαίριση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Πετοσφαίριση στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Πετοσφαίριση, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Πετοσφαίριση

Το βιβλίο "Πετοσφαίριση - Μαθαίνω παίζοντας" περιγράφει βήμα προς βήμα τα στάδια εκμάθησης της πετοσφαίρισης υπό μορφή παιχνιδιού. Στο πρώτο μέρος του βιβλίου παρουσιάζονται μικρά προπαρασκευαστικά παιχνίδια για παιδιά του δημοτικού σχολείου. Το δεύτερο και το τρίτο μέρος πραγματεύεται την εισαγωγή ...

Πετοσφαίριση

Αυτό το βιβλίο παρέχει μια περιεκτική, προοδευτική προσέγγιση με ένα δοκιμασμένο σύστημα μάθησης, εξειδικευμένη διδασκαλία, ξεκάθαρες εικόνες και 60 ασκήσεις, που μπορούν να βελτιώσουν το παιχνίδι και στις δυο πλευρές του φιλέ. Παρέχει μια ισχυρή θεμελίωση περιγράφοντας με λεπτομέρειες την κίνηση ...

Beach Volleyball

Το μπιτς βόλεϊ μου έδωσε τόσα πολλά που αν θελήσω να τα απαριθμήσω φοβάμαι ότι θα χρειαστώ και άλλο βιβλίο. Το συγκεκριμένο όμως αποτελεί φόρο τιμής στο παιχνίδι που με άλλαξε ως προσωπικότητα και με έκανε να αμβλύνω τα ελαττώματά μου. Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι η δημιουργία ενός πολύτιμου ε...

Το ΑΒΓ του βόλεϊ

Το βιβλίο "Το ΑΒΓ του βόλεϊ" είναι ένας σύγχρονος και κατανοητός οδηγός εκμάθησης του αθλήματος σε παιδιά ηλικίας 6-14 χρονών, ηλικία που είναι η καταλληλότερη για μάθηση. Τότε λαμβάνει χώρα η μεγαλύτερη βιολογική ανάπτυξη και αναπτύσσονται η τεχνική, η ταχύτητα και η ευκινησία - χαρακτηριστικά που ...

Η διδασκαλία της πετοσφαίρισης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η διδασκαλία της πετοσφαίρισης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η διδασκαλία της πετοσφαίρισης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η διδασκαλία της πετοσφαίρισης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η διδασκαλία της πετοσφαίρισης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η διδασκαλία της πετοσφαίρισης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Το ελληνικό βόλλεϋ όταν πέταξε στην κορυφή

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Το ελληνικό βόλλεϋ όταν πέταξε στην κορυφή στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Το ελληνικό βόλλεϋ όταν πέταξε στην κορυφή, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Στόχοι και προοπτικές του σύγχρονου βόλλεϋ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Στόχοι και προοπτικές του σύγχρονου βόλλεϋ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Στόχοι και προοπτικές του σύγχρονου βόλλεϋ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τα βάρη και η μυική συναρμογή στο βόλεϊ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα βάρη και η μυική συναρμογή στο βόλεϊ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα βάρη και η μυική συναρμογή στο βόλεϊ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Προπόνηση πασαδόρου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Προπόνηση πασαδόρου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Προπόνηση πασαδόρου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Γενικές ασκήσεις

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Γενικές ασκήσεις στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Γενικές ασκήσεις, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ανταγωνιστικές ασκήσεις για το βόλλεϋ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ανταγωνιστικές ασκήσεις για το βόλλεϋ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ανταγωνιστικές ασκήσεις για το βόλλεϋ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Πετοσφαίριση 1

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Πετοσφαίριση 1 στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Πετοσφαίριση 1, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Το βιβλίο του beach volleyball

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Το βιβλίο του beach volleyball στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Το βιβλίο του beach volleyball, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αυτό είναι το χαντ-μπωλ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αυτό είναι το χαντ-μπωλ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αυτό είναι το χαντ-μπωλ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αυτό είναι το βόλεϊ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αυτό είναι το βόλεϊ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αυτό είναι το βόλεϊ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 2
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...