Βιβλία

Η εργατική αντίσταση θα νικήσει

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η εργατική αντίσταση θα νικήσει στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η εργατική αντίσταση θα νικήσει, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Εργασιακές σχέσεις και εργατικό δίκαιο

Η παρούσα έκδοση αποτελεί μια πρώτη προσπάθεια προσέγγισης, τόσο της θεωρίας των εργασιακών σχέσεων, όσο και της ανάλυσης όλων εκείνων των παραγόντων που καθορίζουν και διαμορφώνουν τη σχέση εξάρτησης και συνεργασίας μεταξύ των τριών κοινωνικών εταίρων. Όπως για παράδειγμα, η διαδικασία διαπραγμάτευ...

Τα εργατικά συμβούλια

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα εργατικά συμβούλια στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα εργατικά συμβούλια, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι πρωτοπόροι της περιοχής Αλμυρού

Ο θεσσαλικός χώρος υπήρξε το λίκνο του Συνεργατισμού. Ιδιαίτερα η περιοχή Αλμυρού είχε την τιμή να αναδείξει τον πρώτο γεωργικό συνεταιρισμό, χάρη σε μια ευνοϊκή συγκυρία. Στο δίδυμο μεγάλων οραματιστών και δημιουργών. Ο ένας ήταν ο ντόπιος εμπνευσμένος δάσκαλος Νικόλαος Μιχόπουλος, φτωχό αγροτόπα...

Οι ρίζες του εργατικού κινήματος και ο εργάτης του Βόλου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι ρίζες του εργατικού κινήματος και ο εργάτης του Βόλου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι ρίζες του εργατικού κινήματος και ο εργάτης του Βόλου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ελληνικά συνδικάτα, οικονομική αυτοδυναμία και εξάρτηση 1938-1984

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ελληνικά συνδικάτα, οικονομική αυτοδυναμία και εξάρτηση 1938-1984 στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ελληνικά συνδικάτα, οικονομική αυτοδυναμία και εξάρτηση 1938-1984, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τα συνέδρια της Γ.Σ.Ε.Ε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα συνέδρια της Γ.Σ.Ε.Ε. στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα συνέδρια της Γ.Σ.Ε.Ε., μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...