Βιβλία

Me Δάσκαλος, You Μαθητής...

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Me Δάσκαλος, You Μαθητής... στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Me Δάσκαλος, You Μαθητής..., μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Πώς να επιβιώσεις στο σχολείο

Διαβάζεις αλλά παίρνεις κακούς βαθμούς; Δεν τα πας καλά με το διάβασμα; Φοβάσαι τους τσακωμούς; Είναι ένας καθηγητής που δεν μπορεί να σε δει στα μάτια του; Θα ήθελες να γίνεις μέλος μιας ομάδας;... Έτσι είναι, το σχολείο ή το κολλέγιο· δεν είναι εύκολα πράγματα. Κι όμως αφιερώνεις σε αυτά πολύ χρό...

Ο διεθυντής και ο αυτοσεβασμός του εκπαιδευτικού

Στην εκπαίδευση, ανεξάρτητα από τη βαθμίδα που εργάζεται κανείς και ανεξάρτητα από το βαθμό που κατέχει, συνανανστρέφεται ανθρώπους διαφορετικής προέλευσης, ηλικίας, φύλου, ψυχολογίας, ειδικότητας, απαιτήσεων, ικανοτήτων. Αυτή η πολυμορφία παράγει, αναγκαστικά, και ανάλογα προβλήματα, τα οποία πρέπ...

Οι τοίχοι της γνώσης

Ο σχολικός χώρος όπως και κάθε χώρος είναι δισυπόστατος, με γεωμετρική και ανθρώπινη ποιότητα. Η γεωμετρική υπόσταση του χώρου καθορίζει, απλά, τα υλικά του χαρακτηριστικά, ενώ η ανθρωπογενής του ποιότητα εξηγεί την προέλευση, το σκοπό και τον τρόπο λειτουργίας του. Η σχέση του ανθρώπου με το χώρο σ...

Το ενιαίο σχολείο

Αντικείμενο της θεωρητικής συγκριτικής ανάλυσης που αναπτύσσεται σ' αυτή τη μελέτη είναι το ενιαίο σχολείο αναπτυγμένων βιομηχανικών χωρών και της Ελλάδας, το σχολείο δηλαδή που ενώ επιδίωκε να εκθέσει σε κοινές εκπαιδευτικές εμπειρίες όλους τους μαθητές και να επεκτείνει τη σχολική ενσωμάτωση ως κο...

Η αυτοαξιολόγηση στο σχολείο

[...]Το βιβλίο "Η αυτοαξιολόγηση στο Σχολείο - Ουτοπία και Πράξη" αναπτύσσει θεωρητικούς προβληματισμούς και περιγράφει τρόπους με τους οποίους τα σχολεία μπορούν να αξιολογήσουν τον εαυτό τους και το έργο τους, ώστε να εντοπίσουν εκείνα τα στοιχεία που τα χαρακτηρίζουν ως "καλά" ή όχι, ως αποτελεσμ...

Εμπειρίες από το σχολικό και κοινωνικό χώρο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Εμπειρίες από το σχολικό και κοινωνικό χώρο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Εμπειρίες από το σχολικό και κοινωνικό χώρο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η ζωή στο σχολείο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η ζωή στο σχολείο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η ζωή στο σχολείο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τα σχολεία Αττικής

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα σχολεία Αττικής στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα σχολεία Αττικής, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Το σχολείο πέθανε, ζήτω το σχολείο του προσώπου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Το σχολείο πέθανε, ζήτω το σχολείο του προσώπου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Το σχολείο πέθανε, ζήτω το σχολείο του προσώπου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Μετά την κοινωνία χωρίς σχολεία τί;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μετά την κοινωνία χωρίς σχολεία τί; στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μετά την κοινωνία χωρίς σχολεία τί;, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η προαγωγή της ψυχικής και συναισθηματικής υγείας στο σχολείο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η προαγωγή της ψυχικής και συναισθηματικής υγείας στο σχολείο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η προαγωγή της ψυχικής και συναισθηματικής υγείας στο σχολείο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αποτελεσματικά σχολεία

Με το βιβλίο αυτό ο συγγραφέας ξεκινάει ένα ταξίδι αναζήτησης της αποτελεσματικότητας. Μελλοντικοί εκπαιδευτικοί και εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχουν τώρα στα χέρια τους μια πρωτότυπη εργασία που μέσα από διαλόγους παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του αποτελεσματι...

Το αλφαβητάρι του μαθητή

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Το αλφαβητάρι του μαθητή στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Το αλφαβητάρι του μαθητή, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ενιαίο σχολείο και εκπαιδευτικοί

Tο βιβλίο αυτό παρουσιάζει το Ενιαίο Σχολείο στην Ελλάδα και αφορά το δεύτερο κύκλο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το Ενιαίο Σχολείο, ως πολιτική της εκπαίδευσης και εφαρμογή, αντιμετωπίζεται από κοινωνιολογική σκοπιά, κατά συνέπεια η προσέγγιση εστιάζεται σε παραμέτρους όπως είναι η ισότητα των εκ...

Ιδεολογικές και μεθοδολογικές αρχές της εργασίας στο σχολείο της πολυτεχνικής εκπαίδευσης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ιδεολογικές και μεθοδολογικές αρχές της εργασίας στο σχολείο της πολυτεχνικής εκπαίδευσης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ιδεολογικές και μεθοδολογικές αρχές της εργασίας στο σχολείο της πολυτεχνικής εκπαίδευσης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τα ολιγοθέσια σχολεία της ελληνικής υπαίθρου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα ολιγοθέσια σχολεία της ελληνικής υπαίθρου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα ολιγοθέσια σχολεία της ελληνικής υπαίθρου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η διεύθυνση σχολείου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η διεύθυνση σχολείου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η διεύθυνση σχολείου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Το σχολείο και η σχολική τάξη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Το σχολείο και η σχολική τάξη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Το σχολείο και η σχολική τάξη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...