Βιβλία

Το τέλος της πόλης

Tο "Tέλος της πόλης" συγκροτείται από δύο αυτόνομες ιστορίες που αναπτύσσονται πάνω στον ίδιο καμβά: τη ραγδαία και ισοπεδωτική μεταμόρφωση της Kωνσταντινούπολης που κορυφώνεται στα τέλη του 20ού αιώνα. H πρώτη ιστορία, "O κήπος των τεσσάρων ατόμων", αφηγείται την παρακμή μιας αρχοντικής οθωμανικής ...

Ένα χωριό της Ανατόλιας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ένα χωριό της Ανατόλιας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ένα χωριό της Ανατόλιας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η ελληνική προσέγγιση της τουρκικής λογοτεχνίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η ελληνική προσέγγιση της τουρκικής λογοτεχνίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η ελληνική προσέγγιση της τουρκικής λογοτεχνίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τουρκική ηρωική χρονογραφία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τουρκική ηρωική χρονογραφία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τουρκική ηρωική χρονογραφία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο Ζήσης και ζει και δε ζει

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο Ζήσης και ζει και δε ζει στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο Ζήσης και ζει και δε ζει, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...