Βιβλία

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 3
Όταν ο Καραγκιόζης συνάντησε τη Μέρκελ στα Εξάρχεια

Όταν μπήκε ΕΝΦΙΑ στην καλύβα του Καραγκιόζη και φόρος μεταποίησης στο αυγό που έκανε μια κότα που είχανε, επειδή η Αγλαΐα το τηγάνιζε με αλατοπίπερο, η καραγκιόζικη οικογένεια βρέθηκε άστεγη στο βασίλειο των Εξαρχείων. Σ' αυτό το ιδιότυπο κράτος εν κράτει ο καθένας διάλεξε τον ρόλο του και άρχισαν ν...

Ο Καραγκιόζης ξαναχτυπά

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο Καραγκιόζης ξαναχτυπά στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο Καραγκιόζης ξαναχτυπά, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Καραγκιόζης, ο Έλληνας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Καραγκιόζης, ο Έλληνας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Καραγκιόζης, ο Έλληνας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Φτιάχνω μπερντέ

Κατασκευάστε με ψαλίδι και κόλλα όλες τις φιγούρες της καραγκιοζοπαρέας κάνοντας τη δική σας σύνθεση πάνω στη χάρτινη βάση που θα βρείτε μέσα στον φάκελο και δημιουργήστε έναν μοναδικό μπερντέ! Ο Καραγκιόζης, η Αγλαία, ο Διονύσιος, ο Μορφονιός, ο Πασάς, ο Χατξηαβάτης, ο Μπαρμπα-Γιώργος και τα κο...

Ο παραδοσιακός γάμος της Ανδρίτσαινας...

Το έργο στήθηκε και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Λαϊκό Θέατρο (της Γερμανού) στην Πάτρα, το Μάιο του 2009....

Μικρό εγχειρίδιο για το ελληνικό λαϊκό θέατρο σκιών

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μικρό εγχειρίδιο για το ελληνικό λαϊκό θέατρο σκιών στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μικρό εγχειρίδιο για το ελληνικό λαϊκό θέατρο σκιών, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο Καραγκιόζης και ο καπετάν Απέθαντος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο Καραγκιόζης και ο καπετάν Απέθαντος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο Καραγκιόζης και ο καπετάν Απέθαντος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο Καραγκιόζης και ο Αθανάσιος Διάκος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο Καραγκιόζης και ο Αθανάσιος Διάκος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο Καραγκιόζης και ο Αθανάσιος Διάκος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο Καραγκιόζης χανούμισα στο σεράι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο Καραγκιόζης χανούμισα στο σεράι στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο Καραγκιόζης χανούμισα στο σεράι, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο Καραγκιόζης δημοσιογράφος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο Καραγκιόζης δημοσιογράφος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο Καραγκιόζης δημοσιογράφος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο Καραγκιόζης τηλεφωνήτρια

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο Καραγκιόζης τηλεφωνήτρια στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο Καραγκιόζης τηλεφωνήτρια, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο Καραγκιόζης στο τρελλοκομείον

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο Καραγκιόζης στο τρελλοκομείον στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο Καραγκιόζης στο τρελλοκομείον, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι βαλκανικές διαστάσεις του καραγκιόζη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι βαλκανικές διαστάσεις του καραγκιόζη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι βαλκανικές διαστάσεις του καραγκιόζη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Απομνημονεύματα και η τέχνη του Καραγκιόζη

Επανοκυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Άγρα τα Απομνημονεύματα του μεγάλου καραγκιοζοπαίχτη Σωτήρη Σπαθάρη, πατέρα του Ευγένιου Σπαθάρη. Tο 1950 περίπου ο Καραγκιοζοπαίχτης Σωτήρης Σπαθάρης (1892-1973) άρχισε, με την προτροπή φίλων του, να γράφει τ' Απομνημονεύματά του, πού εκδόθηκαν για πρώτη φορά το...

Ο Καραγκιόζης ολυμπιονίκης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο Καραγκιόζης ολυμπιονίκης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο Καραγκιόζης ολυμπιονίκης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο Καραγκιόζης λαϊκός τραγουδιστής

Το έργο "Ο Καραγκιόζης λαϊκός τραγουδιστής" του Θωμά Κοροβίνη γράφτηκε με σκοπό να διαβάζεται αλλά και να παρουσιάζεται σε ζωντανές θεατρικές παραστάσεις ή παραστάσεις του θεάτρου σκιών. Αρκεί ο σκηνοθέτης ή ο καραγκιοζοπαίχτης να το τολμήσουν. Γιατί είναι αυστηρώς ακατάλληλο κι όχι μόνο για ανηλίκο...

Ευγένιος Σπαθάρης

Οι είκοσι ζωγράφοι, γλύπτες, χαράκτες και φωτογράφοι που παρουσιάζονται στη σειρά "Σύγχρονοι Έλληνες Εικαστικοί" της εφημερίδας "Τα Νέα" διαμόρφωσαν τη σύγχρονη ελληνική τέχνη. Πράγματι, η επιλογή είναι ακριβής και αυστηρή, πράγμα σπάνιο για τέτοιου είδους εγχειρήματα. Επιπλέον, από την άποψη της πλ...

Ο μαγικός κόσμος του Καραγκιόζη

Πολύτιμο στοιχείο της λαϊκής μας παράδοσης, άλλοτε ως φιγούρα και άλλοτε ως θέαμα, ο Καραγκιόζης δημιούργησε ένα αυθεντικό είδος λαϊκού θεάτρου που κατάφερε να αντανακλά και να εκφράζει αξίες και πρότυπα γνήσια ελληνικά. Ως φιγούρα, ο Καραγκιόζης έγινε αξιαγάπητος ήρωας που συμπύκνωνε αρετές και ...

Από τον Καραγκιόζη στον Βέγγο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Από τον Καραγκιόζη στον Βέγγο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Από τον Καραγκιόζη στον Βέγγο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Καραγκιόζης ο πολυμήχανος...

Τα φυλλάδια "Καραγκιόζη" έχουν κρατήσει συντροφιά στον παιδόκοσμο και όχι μόνο, τουλάχιστον για έναν αιώνα και κάτι περισσότερο. Οι παραστάσεις ποικίλουν και όπως φαίνεται είναι παράλληλες με τα διάφορα κοινωνικά, εθνικά και άλλα γεγονότα, τόσο της Ελλάδας όσο και όλου του κόσμου. Κοντά στις εθνικέ...

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 3
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...