Βιβλία

Βαλκάνιοι συγγραφείς

Παρουσιάζονται οι συγγραφείς: Βούλγαροι - Κρίστο Μπότεφ - Κύριλ Τοπάλοβ - Ιβάν Βάζοφ - Κρίστο Σμύρνενσκι - Πάτερ Τοντόροφ - Ελία Κανέτι - Νικόλα Βαπτσάρωφ - Λιουμπόμιρ Λέβτσεφ - Στόινα Παρομάσκα - Κρίστο Μπόιτσεφ - Τσβετάν Τοντορόφ Σέρβοι - Ίβο Άντριτς - Μίλοραντ Πάβιτς - Ντανίλο...

Το δολλάριο και το όπλο

Σ' αυτά τα αφηγήματα σκιαγραφείται με αδρομέρεια, που την προσπορίζει η γνώση της αλήθειας και η αγανάχτηση, ό,τι συμβαίνει κάτω από τη λαμπρή επιφάνεια μιας πλανερής πραγματικότητας: το κυνήγημα του αλλόφυλου, η σαθρή αξία του χρυσαφιού, το αδικαιολόγητο φονικό και η κυνικότητα της ομολογίας του, η...

Ο θρύλος του πρίγκιπα Σίμπιν

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο θρύλος του πρίγκιπα Σίμπιν στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο θρύλος του πρίγκιπα Σίμπιν, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Άσπρα άλογα μεσ' στη νύχτα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Άσπρα άλογα μεσ' στη νύχτα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Άσπρα άλογα μεσ' στη νύχτα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σεπτέμβρης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Σεπτέμβρης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Σεπτέμβρης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ιστορία της βουλγαρικής λογοτεχνίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ιστορία της βουλγαρικής λογοτεχνίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ιστορία της βουλγαρικής λογοτεχνίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ανθολογία βουλγαρικής ποιήσεως

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ανθολογία βουλγαρικής ποιήσεως στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ανθολογία βουλγαρικής ποιήσεως, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ανύπαντρη μητέρα, να είσαι ευλογημένη!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ανύπαντρη μητέρα, να είσαι ευλογημένη! στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ανύπαντρη μητέρα, να είσαι ευλογημένη!, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αλκιβιάδης ο μικρός, Αλκιβιάδης ο μέγας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αλκιβιάδης ο μικρός, Αλκιβιάδης ο μέγας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αλκιβιάδης ο μικρός, Αλκιβιάδης ο μέγας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τζεμ, ο ικέτης της Ανατολής

Ο Τζεμ, γιος του Μωάμεθ Β΄ του Πορθητή, μετά το θάνατο του πατέρα του αποπειράθηκε να αποσπάσει το θρόνο από τον πρωτότοκο αδελφό του και νόμιμο διάδοχο Βαγιαζήτ Β΄, με την υποστήριξη του μεγάλου βεζίρη Μεχμέτ πασά Νισαντζή. Αφού ηττήθηκε στο Γενισεχίρ και στην 'Αγκυρα, κατέφυγε στο Κάιρο, στο Σουλτ...

Μια ζωή χωρίς εσένα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μια ζωή χωρίς εσένα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μια ζωή χωρίς εσένα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Εγώ η Άννα Κομνηνή

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Εγώ η Άννα Κομνηνή στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Εγώ η Άννα Κομνηνή, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...