Βιβλία

Χρονικόν Κύπρου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Χρονικόν Κύπρου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Χρονικόν Κύπρου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κυπριακή ποίηση και πεζογραφία

Η ανθολογία αυτή με ποιήματα και πεζά Κυπρίων λογοτεχνών είναι προϊόν της προσπάθειας φοιτητών του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Μετάφραση - Μεταφρασεολογία" του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ανθολογία είναι δίγλωσση, για να μπορεί να συγκρίνει ο αναγνώστης και ο μελετητής τα πεζά κείμ...

Με τα μάτια ενός σκύλου

Αν εσύ που κρατάς το βιβλίο στα χέρια σου είσαι σκύλος, είμαι σίγουρος πως πολλά απ' όσα θα πω τα έχεις σκεφτεί κι εσύ κι έχεις γελάσει μαζί τους. Αν είσαι όμως δίποδο, μη θυμώσεις! Γέλασε με τα παράξενα που εσείς οι άνθρωποι κάνετε, έτσι όπως είναι ιδωμένα μέσα από τα μάτια ενός απόλυτα συνηθισμέν...

12 κείμενα για τον Κώστα Μόντη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο 12 κείμενα για τον Κώστα Μόντη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το 12 κείμενα για τον Κώστα Μόντη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τρία λαϊκά κυπριακά παραμύθια

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τρία λαϊκά κυπριακά παραμύθια στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τρία λαϊκά κυπριακά παραμύθια, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Το σπίτι της μνήμης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Το σπίτι της μνήμης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Το σπίτι της μνήμης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι ποιητές του Γ. Π. Σαββίδη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι ποιητές του Γ. Π. Σαββίδη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι ποιητές του Γ. Π. Σαββίδη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Από το μερτικόν της Κύπρου

Τα δεκαέξι μελετήματα που συγκεντρώνονται σε τούτο τον τόμο έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την Κύπρο. Γραμμένο στο χρονικό διάστημα μιας δεκαετίας (1979-1990) και δημοσιευμένα σε εφημερίδες και περιοδικά της Αθήνας, του Ηρακλείου, της Λάρνακας, της Λευκωσίας και του Σίδνεϋ, συνθέτουν την προσπάθεια ...

Κυπριακή λογοτεχνία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Κυπριακή λογοτεχνία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Κυπριακή λογοτεχνία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αίαντα ήθελε να τον λένε

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αίαντα ήθελε να τον λένε στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αίαντα ήθελε να τον λένε, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...