Βιβλία

Υπερ-Ατλαντικός

Παραμονές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ένα πολωνικό υπερωκεάνιο διασχίζει αμέριμνο τον Ατλαντικό, με προορισμό το Μπουένος Άιρες. Από εκεί, λίγες ημέρες μετά, στο άκουσμα της είδησης του πολέμου, αναχωρεί εσπευσμένα για την Ευρώπη. Μαζί του επιστρέφουν και όλοι του οι επιβάτες εκτός από έναν: τον...

Ετοιμαστείτε να τρελαθείτε

Το «Ετοιμαστείτε να τρελαθείτε» αφηγείται την εμφάνιση ενός ασυνήθιστου, παράλογου ήρωα. Είναι ο αγαπημένος των μίντια: εξυγιαντής, μυστικιστής και πολιτικός. Βγάζει από τους ανθρώπους αυτά που θέλουν να κρύψουν, αυτά που τους κάνουν να ντρέπονται και αυτά που έχουν ξεχάσει. Τα πλήθη που συρρέουν στ...

Δεκατέσσερις ημέρες από τη ζωή του Αλφόνσου Βαν Βόρντεν

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Δεκατέσσερις ημέρες από τη ζωή του Αλφόνσου Βαν Βόρντεν στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Δεκατέσσερις ημέρες από τη ζωή του Αλφόνσου Βαν Βόρντεν, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Από 'δω για τ' αέρια κυρίες και κύριοι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Από 'δω για τ' αέρια κυρίες και κύριοι στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Από 'δω για τ' αέρια κυρίες και κύριοι, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Γενική απεργία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Γενική απεργία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Γενική απεργία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι μαγεμένοι

"Οι μαγεμένοι" είναι ένα συναρπαστικό και αινιγματικό μυθιστόρημα τρόμου, αλλά συνάμα προκλητικό, ειρωνικό και αναπάντεχο, γραμμένο με τη μοναδική δεξιοτεχνία του Γκομπρόβιτς. Ξεπεσμένοι αριστοκράτες, ματαιόδοξοι και κοσμικοί αστοί, μηχανορράφοι υφισταμένοι, σοβαροί επιστήμονες, μάγοι, ωραίοι και σκ...

Ο βασιλιάς των δύο Σικελιών

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο βασιλιάς των δύο Σικελιών στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο βασιλιάς των δύο Σικελιών, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Χειρόγραφα που βρέθηκαν σε μια μπανιέρα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Χειρόγραφα που βρέθηκαν σε μια μπανιέρα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Χειρόγραφα που βρέθηκαν σε μια μπανιέρα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Quo vadis?

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Quo vadis? στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Quo vadis?, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...