Βιβλία

Οδοιπορικό στο Κουρδιστάν

Ενέδρα στο πέρασμα του Τίγρη, ατέλειωτες πορείες στα βουνά του Κουρδιστάν αντιμετωπίζοντας τους Τούρκους πιλότους και τους "κόντρας" του Μπαρζανί. Συζητήσεις με τους Κούρδους στρατιωτικούς ηγέτες στα φαράγγια του Ζαπ κάτω από τα συνεχή πυρά της τουρκικής Αεροπορίας. Αστραπιαία διαφυγή με τζιπ μέσα α...

Κουρδιστάν

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Κουρδιστάν στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Κουρδιστάν, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Γεζίντι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Γεζίντι στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Γεζίντι, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οτζαλάν

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οτζαλάν στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οτζαλάν, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...