Βιβλία

Η τρίτη ηλικία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η τρίτη ηλικία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η τρίτη ηλικία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τρίτη ηλικία, υγεία και πολιτισμός

Η Τρίτη ηλικία που μοιάζει με το φθινόπωρο ή το απόγευμα της ζωής, είναι και αυτή ένα πέρασμα από μια υπαρξιακή κατάσταση σε μία άλλη, όπως το φθινόπωρο είναι το πέρασμα από μια εποχή σε μία άλλη, ή ακόμα, όπως το απόγευμα και το δειλινό υποδηλώνουν τη μετάβαση σε μια καινούργια μέρα. Είναι λοιπόν τ...

Μια χαρά φαίνεσθε...! Από τα σαράντα στα ενενήντα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μια χαρά φαίνεσθε...! Από τα σαράντα στα ενενήντα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μια χαρά φαίνεσθε...! Από τα σαράντα στα ενενήντα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι απόμαχοι της ζωής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα

Η τρίτη και τέταρτη ηλικία, πέρα ίσως από κάποια πνευματική κόπωση ή σωματική φθορά, έχει το δικαίωμα να πάρει από τη ζωή το κομμάτι που της ανήκει. Μας μιλάει για τις ομορφιές αυτής της ηλικίας, μας θυμίζει ότι κι αυτοί οι άνθρωποι είχαν κάποτε ερωτευτεί, τους είχαν αγαπήσει, είχαν ζήσει μια ζωή...

Ζωή 50+

Στην Ελλάδα και την Ευρώπη του 21ου αιώνα, οι άνθρωποι άνω των πενήντα ετών δίνουν ολοένα και περισσότερο τον τόνο στη ζωή, στην οικονοµία, στις οικογενειακές σχέσεις. Όµως, τι γνωρίζουµε πραγµατικά για τη ζωή µετά τα πενήντα; Στο "Ζωή 50+" επιστήµονες διαφόρων ειδικοτήτων αξιοποιούν στοιχεία από...

Παξινό εργαστήρι: Έργα και ημέρες

Η ευκαιρία που δόθηκε, μέσω του προγράμματος "Ανκίζε", σε ηλικιωμένους ανθρώπους να δραστηριοποιηθούν ομαδικά και να χαρίσουν στους εαυτούς τους και σε μας, μέσα από τη συναναστροφή, τη χαρά και την ικανοποίηση της δράσης, θεωρούμαι ότι είναι σπουδαία και θετικότατη. Είναι προσφορά σ' αυτούς που ...

Η τρίτη ηλικία

Το πέρασμα στην τρίτη ηλικία συνεπάγεται αλλαγές, τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχοσύνθεση του ανθρώπου. Πλέον, χρειάζεται να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας, αλλά και να στραφείτε προς νέες πνευματικές και κοινωνικές δραστηριότητες. Ακολουθώντας τις οδηγίες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας, ...

Οι ηλικιωμένοι στον αγροτικό χώρο

[...] Στο σύγγραμμα αυτό αποτυπώνονται τα αποτελέσματα μιας έρευνας των συνθηκών διαβίωσης των ηλικιωμένων σε δύο αγροτικές κοινότητες. Πρόκειται για μια προσπάθεια συστηματικής διερεύνησης των ερωτημάτων που αναφέρονται στις συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων αγροτών και μιας πρώτης ταξινόμησης των...

Η τρίτη ηλικία στα τέλη του εικοστού αιώνα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η τρίτη ηλικία στα τέλη του εικοστού αιώνα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η τρίτη ηλικία στα τέλη του εικοστού αιώνα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Γήρας και γήρανση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Γήρας και γήρανση στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Γήρας και γήρανση, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τα βιολογικά αίτια της γήρανσης και τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα βιολογικά αίτια της γήρανσης και τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα βιολογικά αίτια της γήρανσης και τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αξιολόγηση της προσφοράς των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αξιολόγηση της προσφοράς των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αξιολόγηση της προσφοράς των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Social and Psychological Adaptation to Aging among Older Athenians

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Social and Psychological Adaptation to Aging among Older Athenians στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Social and Psychological Adaptation to Aging among Older Athenians, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Life Styles of Older Athenians

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Life Styles of Older Athenians στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Life Styles of Older Athenians, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η τρίτη ηλικία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η τρίτη ηλικία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η τρίτη ηλικία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Έλληνες ηλικιωμένοι πολίτες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Έλληνες ηλικιωμένοι πολίτες στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Έλληνες ηλικιωμένοι πολίτες, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...