Βιβλία

Η Ελλάδα του ρομαντισμού

Το βιβλίο αυτό αποπειράται να παρουσιάσει και να σχολιάσει τον αγγλικό ρομαντικό φιλ-ελληνισμό στις αρχές του 19ου αιώνα και κυρίως στη λεγόμενη δεύτερη γενιά των ρομαντικών ποιητών. Διφοροποιείται ο όρος ελληνισμός(όπως εμφανίζεται στην ελληνική κουλτούρα) που αναφέρεταιστο γενικότερο ενδιαφέρον γι...

Μάκβεθ

- Τα Cliffs Notes είναι πολύτιμα εργαλεία για μαθητές και καθηγητές των γυμνασίων-λυκείων και πανεπιστημίων. - Είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να δίνουν μια διαυγή εικόνα σε κάθε συζήτηση πάνω σε οποιοδήποτε λογοτεχνικό έργο, και μια συνοπτική ερμηνεία της καλλιτεχνικής αξίας και σπουδαιότητάς του. -...

Τ. Σ. Έλιοτ: ένας συναισθηματικά αόρατος ποιητής

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τ. Σ. Έλιοτ: ένας συναισθηματικά αόρατος ποιητής στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τ. Σ. Έλιοτ: ένας συναισθηματικά αόρατος ποιητής, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο ναρκωμένος αρχάγγελος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο ναρκωμένος αρχάγγελος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο ναρκωμένος αρχάγγελος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ελλάς 1821

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ελλάς 1821 στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ελλάς 1821, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο Γκιαούρ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο Γκιαούρ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο Γκιαούρ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...