Βιβλία

Εικονογράφοι από την Ελλάδα

Μια εικόνα του κόσμου της εικονογράφησης στην Ελλάδα. Μια παρουσίαση ελλήνων εικονογράφων που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, και ξένων εικονογράφων που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα. Παρά την άνθιση της εικονογράφησης στην Ελλάδα και τη σημαντική παρουσία νέας γενιάς δημιουργ...

Το εικονογραφημένο βιβλίο δεν είναι μόνο για μικρά παιδιά

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Το εικονογραφημένο βιβλίο δεν είναι μόνο για μικρά παιδιά στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Το εικονογραφημένο βιβλίο δεν είναι μόνο για μικρά παιδιά, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ιστορική αναδρομή της εικονογράφησης των παιδικών και σχολικών βιβλίων

Η εικονογράφηση ενός βιβλίου ασκεί αποφασιστική σημασία στην επιτυχία ή μη ενός βιβλίου. Οι εικόνες εντείνουν την αισθητική απόλαυση και δυναμώνουν, ξεδιαλύνουν, ενισχύουν το νόημα του κειμένου. Το βιβλίο αυτό στόχο έχει να μας σκιαγραφήσει την ιστορία που ακολούθησε η εξέλιξη της εικονογράφησης των...

Η εικονογράφηση στο βιβλίο παιδικής λογοτεχνίας

Η παρούσα μελέτη ξεκίνησε με πρόθεση να συμβάλει στην ανίχνευση του ρόλου που καλείται να διαδραματίσει η εικονογράφηση στο πλαίσιο της σύγχρονης παιδικής λογοτεχνίας. Η προσοχή, συγκεκριμένα, στράφηκε προς το εικονογραφημένο βιβλίο παιδικής λογοτεχνίας, όπου κείμενο και εικόνα μεταφέρουν, από κοινο...

Έντγκαρ Άλλαν

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Έντγκαρ Άλλαν στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Έντγκαρ Άλλαν, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Εις άγραν Ρεθύμνου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Εις άγραν Ρεθύμνου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Εις άγραν Ρεθύμνου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Εκατό γκραβούρες του 1797 που εικονογραφούν το βιβλίο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Εκατό γκραβούρες του 1797 που εικονογραφούν το βιβλίο "Η νέα Ιουστίνη ή τα παθήματα της αρετής" στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Εκατό γκραβούρες του 1797 που εικονογραφούν το βιβλίο "Η νέα Ιουστίνη ή τα παθήματα της αρετής", μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ζωγραφική για βιβλία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ζωγραφική για βιβλία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ζωγραφική για βιβλία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...