Βιβλία

Οι μακαρισμοί

Πόσο αφύσικος και ανόητος είναι ο θυμός και η οργή! Πόσο κοντά στη φύση μας είναι η πραότητα! Πρόσεξε το πρόσωπο ενός ανθρώπου που είναι πράος. Είναι τόσο όμορφο, καθαρό, γαλήνιο, ήρεμο και γοητευτικό! Το πρόσωπο του πράου σκορπάει στους γύρω του "οσμήν ευωδίας πνευματικής". Ακόμα κι ένας οργίλος άν...

Οι μακαρισμοί του Κυρίου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι μακαρισμοί του Κυρίου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι μακαρισμοί του Κυρίου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Μακαρισμοί και προσευχή στο εννεάγραμμα

Στο βιβλίο η συγγραφέας κάνει μια προσπάθεια προσέγγισης των διαχρονικών αληθειών που εμπεριέχονται στη "Μεγάλη Προσευχή" και στους "Μακαρισμούς", χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το εννεάγραμμα. Σύμφωνα με την άποψή της οι αλήθειες που μας αποκαλύπτουν αυτά τα Ιερά Κείμενα, αποτελούν τον κεντρικό άξονα ...

Η διδασκαλία των μακαρισμών

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η διδασκαλία των μακαρισμών στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η διδασκαλία των μακαρισμών, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι μακαρισμοί

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι μακαρισμοί στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι μακαρισμοί, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...