Βιβλία

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 2
Θεσσαλονίκη, μια πόλη ανθρώπων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Θεσσαλονίκη, μια πόλη ανθρώπων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Θεσσαλονίκη, μια πόλη ανθρώπων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αρετσού - Νέα Κρήνη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αρετσού - Νέα Κρήνη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αρετσού - Νέα Κρήνη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η δύση της Ανατολής

Η παρούσα έκδοση στηρίζεται στην ομότιτλη έκθεση που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης τιμώντας τα εκατό χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης. Το υλικό της έκθεσης προέρχεται από τη συλλογή ταχυδρομικών δελταρίων του Άγγελου Παπαϊωάννου, ο οποίος ευγενικά παραχώρησε τη...

Μπεχ - Τσινάρ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μπεχ - Τσινάρ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μπεχ - Τσινάρ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Θεσσαλονίκη: Αποτυπώνοντας το χθες στην πόλη του σήμερα

Ο Σπύρος Δημ. Τσαφαράς, με τις φωτογραφίες και τα κείμενά του, μας προσκαλεί σ’ ένα γοητευτικό ταξίδι στον χώρο και στον χρόνο και μας συστήνει τη Θεσσαλονίκη. Μια πόλη σύγχρονη που έχει συμπληρώσει ήδη είκοσι τρεις αιώνες αδιάλειπτης ιστορικής παρουσίας. Μια μεγαλούπολη πολυάνθρωπη και πολύβουη κ...

Thessaloniki Moodbook

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Thessaloniki Moodbook στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Thessaloniki Moodbook, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Εκκλησίες της παλιάς Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Εκκλησίες της παλιάς Θεσσαλονίκης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Εκκλησίες της παλιάς Θεσσαλονίκης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Παλιά Σαλονίκη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Παλιά Σαλονίκη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Παλιά Σαλονίκη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Μια μέρα στη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μια μέρα στη Θεσσαλονίκη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μια μέρα στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Επιχειρηματικοί τόποι της Θεσσαλονίκης στις αρχές του εικοστού αιώνα

Οι "τόποι των επιχειρήσεων" είναι εγκαταστάσεις, κτίρια, αποθήκες, εργοστάσια και εν γένει χώροι στους οποίους διαδραματίσθηκε η επιχειρηματική ζωή της Θεσσαλονίκης στις αρχές του εικοστού αιώνα. Η Θεσσαλονίκη διατήρησε επί αιώνες τη λειτουργία και την ακτινοβολία του κυρίαρχου αστικού κέντρου, χάρ...

Δύσεις στο Θερμαϊκό

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Δύσεις στο Θερμαϊκό στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Δύσεις στο Θερμαϊκό, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αναμνήσεις από την παλιά Θεσσαλονίκη

Ένα φωτογραφικό λεύκωμα-αφιέρωμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Tο έργο περιέχει: 56 παλιές φωτογραφίες της πόλης. Εισαγωγή του καθηγητή Απ. Βακαλόπουλου. Σύντομο χρονολογικό πίνακα των γεγονότων από την ίδρυση της Θεσσαλονίκης ώς τις μέρες μας. Σύντομη ιστορία της Θεσσαλονίκης και ένα ποίημα για την...

Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες και κείμενα να τις συνοδεύουν, για την υπέροχη πόλη της Θεσσαλονίκης. Φωτογραφίες και κείμενα που μας δείχνουν όχι μόνο το ορατό κομμάτι της πόλης αυτής, αλλά και μια άλλη διάσταση πέρα από την χειροπιαστή που αποπνέει η ζωή στην Θεσσαλονίκη. ...

Θεσσαλονίκη

Με μια λέξη, η Θεσσαλονίκη είναι ένα σύμβολο. Γι' αυτό την αγαπήσαμε, τη λατρέψαμε με πάθος, την τραγουδήσαμε, δεν την εγκαταλείψαμε, για να μείνουμε οριστικά στα χώματά της όπου περπατήσαμε μιαν ολόκληρη ζωή... [...] Μανόλης Ανδρόνικος. ...

Θεσσαλονίκη, περιπατητές κυμάτων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Θεσσαλονίκη, περιπατητές κυμάτων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Θεσσαλονίκη, περιπατητές κυμάτων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η Θεσσαλονίκη των 21 millimetres

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η Θεσσαλονίκη των 21 millimetres στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η Θεσσαλονίκη των 21 millimetres, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Απόγευμα Σαββάτου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Απόγευμα Σαββάτου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Απόγευμα Σαββάτου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Μια ανήσυχη βόλτα

Η σειρά "Ματιές στην πόλη" είναι μια μεθοδική προσέγγιση τόσο στη φωτογραφική ιστορία της Θεσσαλονίκης, όσο και στην ιστορία της πόλης μέσα από τη φωτογραφία....

Θεσσαλονίκη

Η νέα έκδοση του Τμήματος των Αρχείων της Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής επισημοποιεί ορισμένες αρχές βασικής σημασίας για τη λειτουργία του Μουσείου Μπενάκη, από τις οποίες θα πρέπει να εξαρθεί ο "ανοικτός" χαρακτήρας ενός πνεύματος που ενθαρρύνει της συνεργασία με άλλους ομόλογους φορείς, αντίστοιχα ...

Ματιές στην πόλη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ματιές στην πόλη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ματιές στην πόλη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 2
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...