Βιβλία

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 2
Ιερά Σύνοψις

Η παρούσα έκδοση της Ιεράς Συνόψεως αποτελεί ένα ανθολόγιο από τα ευωδέστερα πνευματικά άνθη της Ορθόδοξης Λατρείας. Οι πιστοί έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις κατ' ιδίαν προς τον Θεό εντεύξεις τους με τις λειτουργικές προσευχές της Εκκλησίας, ανακαλύπτοντας έτσι προοδευτικά και ολόκληρο τον ...

Ευχαριστιακή δοξολογία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ευχαριστιακή δοξολογία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ευχαριστιακή δοξολογία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αι θείαι λειτουργίαι

Το βιβλίο της Ι. Καλύβης Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Σκήτης Αγίου Όρους, το οποίο είναι επανέκδοση βιβλίου με τις Θ. Λειτουργίες του 1798 με τις ανάλογες και αναγκαίες βελτιώσεις που του προσδίδουν, πέρα από το συλλεκτικό χαρακτήρα, και την απαραίτητη πρακτικότητα, γεγονός που το καθιστά σημαντικό και ο...

Η θεία λειτουργία

Με σεβασμό προς το πρόσωπο του σεβαστού μας γέροντα Θεοδώρου Μαϊκαντή, έσκυψα και μελέτησα το παρόν εκπόνημά του. Διεπίστωσα ότι ο πολύπειρος συγγραφέας, προσφέρει ένα μουσικό βιβλίο που σέβεται την παράδοση της Μουσικής μας και βάζει ένα ακόμη σημαντικό λιθάρι στο οικοδόμημα που λέγεται Εκκλησια...

Εμπειρίες κατά την Θεία Λειτουργία

[...] Βασικός σκοπός αυτών των ομιλιών ήταν να ποιμανθή ο λαός του Θεού, για μια πιο ζωντανή, πιο θερμή και πιο αληθινή συμμετοχή του στο Μυστήριο της Κοινωνίας μετά του Σωτήρος Ιησού Χριστού, για την μεταμόρφωσι και θέωσι του όλου ανθρώπου. Για να τονισθή όμως το ανυπέρβλητο μεγαλείο της θείας Λει...

Συλλειτουργικόν

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Συλλειτουργικόν στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Συλλειτουργικόν, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ιερατικόν Γ΄

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ιερατικόν Γ΄ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ιερατικόν Γ΄, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ιερατικόν Α΄

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ιερατικόν Α΄ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ιερατικόν Α΄, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Λειτουργικές μελέτες ΙΙ

Ο παρόν τόμος με τον τίτλο "Λειτουργικές Μελέτες ΙΙ" περιέχει είκοσι κείμενα, το περιεχόμενο των οποίων στρέφεται γύρω από την ιστορία και θεολογία διαφόρων πτυχών της λειτουργικής μας παράδοση. Βασικά πρόκειται για μελέτες που ως επί το πλείστον δημοσιεύθηκαν σε τόμους ειδικών λειτουργικών συνεδρίω...

The Divine Liturgy

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο The Divine Liturgy στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το The Divine Liturgy, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Λειτουργία και ζωή

Η Ορθοδοξία εκφράζεται κατά τον καλύτερο τρόπο μέσα από τη λατρεία της και η αληθινή χριστιανική ζωή δεν είναι παρά η εκπλήρωση της χάριτος, του οράματος, της διδασκαλίας, της έμπνευσης και της δύναμης που αποκτούμε στη λατρεία. Επομένως, είναι σ' αυτή την οργανική σύνδεση της λειτουργικής ζωής της ...

Ορθόδοξος λειτουργία και λατρεία

Τρώμε τη Σάρκα Του και πίνομε το Αίμα Του. Γινόμαστε κοινωνοί του Λόγου και της Σοφίας ένεκα της Ενανθρώπησης και της αισθητής ζωής Του η οποία αποκαλύφθηκε (στον κόσμο) μέσα από έμπρακτη φυσική και θεολογική διδασκαλία. Σάρκα και αίμα αποκάλεσε το Μυστήριο της θείας κοινωνίας δια του οποίου η ψυχή ...

Τάξις γινομένη επί θεμελίω εκκλησίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τάξις γινομένη επί θεμελίω εκκλησίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τάξις γινομένη επί θεμελίω εκκλησίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ζητήματα λογικής λατρείας και λειτουργικής αγωγής

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ζητήματα λογικής λατρείας και λειτουργικής αγωγής στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ζητήματα λογικής λατρείας και λειτουργικής αγωγής, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Το μικρό Απόδειπνο και οι Χαιρετισμοί

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Το μικρό Απόδειπνο και οι Χαιρετισμοί στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Το μικρό Απόδειπνο και οι Χαιρετισμοί, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η λειτουργική παράδοση στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η λειτουργική παράδοση στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η λειτουργική παράδοση στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Επίσημοι δοξολογίαι μεγάλων εορτών, επετείων και τελετών

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Επίσημοι δοξολογίαι μεγάλων εορτών, επετείων και τελετών στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Επίσημοι δοξολογίαι μεγάλων εορτών, επετείων και τελετών, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αρχιερατικόν

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αρχιερατικόν στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αρχιερατικόν, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αρχιερατικόν

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αρχιερατικόν στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αρχιερατικόν, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ιερατικόν

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ιερατικόν στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ιερατικόν, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σελίδα αποτελεσμάτων 1 απο 2
Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...