Βιβλία

Πώς χάθηκε η ρώσικη επανάσταση

Η επανάσταση του Οκτώβρη 1917 στη Ρωσία έφερε την εργατική τάξη στην εξουσία. Για εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες σε ολόκληρο τον πλανήτη, το κράτος των εργατικών συμβουλίων -των σοβιέτ, η πραγματική δημοκρατία της πλειοψηφίας, το πανηγύρι των καταπιεσμένων, άνοιγε την προοπτική μιας καινούργιας σοσ...

Μύθος και ιδεολογία στη ρωσική επανάσταση

Καθώς ο "Υπαρκτός Σοσιαλισμός" είχε γίνει άρνηση του σοσιαλισμού, δεν μπορούσε παρά να βρεθεί κάποια στιγμή μπροστά στην άρνηση του, έστω κι αν αυτό δεν σήμαινε άνοδο προς τον αληθινό σοσιαλισμό αλλά αναζήτηση διεξόδων ακόμη και προς τήν πλευρά τοϋ καπιταλισμού. [...] Εκείνο που χρειάζεται είναι ...

Γιατί διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση

"Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο που μια τεράστια χώρα σε έκταση και πληθυσμό, με άφθονες πρώτες ύλες και ανεξάντλητες πηγές ενέργειας, με πολύ αξιόλογη βιομηχανική υποδομή, με πολυάριθμο και άρτια καταρτισμένο τεχνολογικά προσωπικό, με αναπτυγμένη επιστήμη σε όλα τα επίπεδα και στρατιωτικά πανίσχυ...

Ανοιχτά χαρτιά για τον κόσμο και την ΕΣΣΔ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ανοιχτά χαρτιά για τον κόσμο και την ΕΣΣΔ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ανοιχτά χαρτιά για τον κόσμο και την ΕΣΣΔ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η προλεταριακή επανάσταση και ο αποστάτης Κάουτσκι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η προλεταριακή επανάσταση και ο αποστάτης Κάουτσκι στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η προλεταριακή επανάσταση και ο αποστάτης Κάουτσκι, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Μύθος και ιδεολογία στη ρωσική επανάσταση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μύθος και ιδεολογία στη ρωσική επανάσταση στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μύθος και ιδεολογία στη ρωσική επανάσταση, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Πώς θ' αναδιοργανώσουμε τη Ρωσία μας;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Πώς θ' αναδιοργανώσουμε τη Ρωσία μας; στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Πώς θ' αναδιοργανώσουμε τη Ρωσία μας;, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι πηγές του σταλινισμού

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι πηγές του σταλινισμού στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι πηγές του σταλινισμού, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ρωσία, αντίο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ρωσία, αντίο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ρωσία, αντίο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...