Βιβλία

Ουπανισάδες

Στις ινδουιστικές "Oυπανισάδες" η καθαρή πνευματική ποιότητα της γλώσσας συνεκφράζει, για τον σύγχρονο αναγνώστη, την ποίηση, τη θρησκεία, τη φιλοσοφία και την επιστήμη μ' έναν τρόπο ιδιαίτερα ελκυστικό. Aν μάλιστα ξεχάσει αυτές τις διακρίσεις, βρίσκεται σ' έναν κόσμο ομορφιάς, σοβαρότητας και χαράς...

Ραμαγιάνα: Το μεγάλο έπος των Ινδών

Το "Ραμαγιάνα" είναι το αρχαιότερο έπος των Ινδών και συγκρίνεται συχνά με την Ιλιάδα του Ομήρου. Όπως και στον Τρωικό πόλεμο, έτσι και στην ιστορία του ήρωα Ράμα αιτία πολέμου ήταν η απαγωγή της αγαπημένης του Σίτα από τον Ραβάνα, βασιλιά της Κεϋλάνης. Όμως το "Ραμαγιάνα" δεν είναι μόνο ένα μεγαλόπ...

Μαχαμπαράτα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μαχαμπαράτα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μαχαμπαράτα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Μαχαμπαράτα

Το Μαχαμπαράτα έχει χαρακτηριστεί σαν έπος των αιώνων. Είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο, τόσο σπουδαίο για τους Ινδούς, όσο η Ιλιάδα για τους Έλληνες, και το πλουσιότερο σε θέματα γι' αυτό και λέγεται πως ό,τι δεν υπάρχει στο Μαχαμπράτα δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά αλλού. Πράγματι εκτός από τον πόλεμο...

Οι ρομαντικοί

"Δεν μπορούσα να συνέλθω από την αιφνίδια και αυθόρμητη έλξη που τόσο απροσδόκητα είχε ξεπηδήσει ανάμεσά μας, αυτή την οικειότητα με το σώμα του άλλου που μέχρι προ ολίγου δεν τολμούσα να πλησιάσω. Τα γυμνά σώματά μας. Το λαμπερό πρόσωπο της Κατρίν τόσο κοντά στο δικό μου, που τα χαρακτηριστικά του ...

Ουπανισάδες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ουπανισάδες στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ουπανισάδες, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ποιήματα του Καμπίρ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ποιήματα του Καμπίρ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ποιήματα του Καμπίρ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Χώρα μου, λαέ μου

Στους Δελφούς Εδώ η θάλασσα αιχμαλωτίστηκε ανάμεσα στα βουνά ο άνεμος στα ελαιόδεντρα κι ένα πουλί κρεμάστηκε στον ουρανό της χαράς καθώς η αιωνιότης. Εδώ οι θεοί περπατάνε στους λόφους με τις τεράστιες κνήμες τους κίονες ναών. Προχωρήσαμε φίλοι μου μέσα στο μύθο την ανάσα του χρόνου ...

Τα παραστρατημένα πουλιά

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα παραστρατημένα πουλιά στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα παραστρατημένα πουλιά, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Λυρικά αφιερώματα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Λυρικά αφιερώματα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Λυρικά αφιερώματα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο έρωτας του Ράμα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο έρωτας του Ράμα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο έρωτας του Ράμα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Λαμπυρίδες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Λαμπυρίδες στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Λαμπυρίδες, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Μαχαμπαράτα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μαχαμπαράτα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μαχαμπαράτα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κόκκινο χώμα και ραγδαία βροχή

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Κόκκινο χώμα και ραγδαία βροχή στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Κόκκινο χώμα και ραγδαία βροχή, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...