Βιβλία

Το φεγγάρι έσβησε στην Αλεξάνδρεια

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου ξεδιπλώνεται η ιστορία της αρχαίας ελληνικής Αλεξάνδρειας, καθώς και της σύγχρονης του 20ού αιώνα. Όπως είναι γνωστό, η Αλεξάνδρεια του 3ου αιώνα π.Χ. συνετέλεσε στην ανάπτυξη της επιστήμης και της διανόησης του δυτικού πολιτισμού. Ο αναγνώστης θα γνωρίσει τον ...

Αλεξάνδρεια

Οι Ρωμαίοι κατακτητές την ονόμασαν Alexandria, οι ελληνόφωνοι περιηγητές και οι ιστορικοί της αρχαιότητας, όπως ο Στράβων, ο Διόδωρος Σικελιώτης, κ,ά, την αποκάλεσαν Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ενώ στη συνέχεια οι Αιγύπτιοι της έδωσαν το αραβικό όνομα Iskanderia, δανεισμένο από τον ιδρυτή της Iskandar...

Πατριαρχικά τάγματα αριστείας του Αλεξανδρινού θρόνου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Πατριαρχικά τάγματα αριστείας του Αλεξανδρινού θρόνου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Πατριαρχικά τάγματα αριστείας του Αλεξανδρινού θρόνου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Από τον Μέγα Αλέξανδρο στον Ευαγγελιστή Μάρκο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Από τον Μέγα Αλέξανδρο στον Ευαγγελιστή Μάρκο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Από τον Μέγα Αλέξανδρο στον Ευαγγελιστή Μάρκο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αλεξάνδρεια: Λίκνο της σύγχρονης σκέψης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αλεξάνδρεια: Λίκνο της σύγχρονης σκέψης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αλεξάνδρεια: Λίκνο της σύγχρονης σκέψης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αλεξάνδρεια

Η πόλη-μύθος μέσ' από τους παράλληλους βίους των Φόρστερ, Καβάφη και Ντάρρελ "Η Αλεξάνδρεια του Μάικλ Χάαγκ είναι ένα σημαντικό επίτευγμα. Δεν αποτελεί απλώς μια σύνθετη βιογραφία των Φόρστερ, Καβάφη και Ντάρρελ σε σχέση με την πόλη, αλλά είναι η ιστορία της Αλεξάνδρειας, καρυκευμένη με συναρπα...

Αλεξάνδρεια

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αλεξάνδρεια στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αλεξάνδρεια, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η καθημερινή ζωή στην Αλεξάνδρεια 331-30 π.Χ.

Ανάμεσα στις μεγάλες πόλεις της αρχαιότητας η Αλεξάνδρεια άσκησε εξαιρετική γοητεία πάνω στους λαούς της Μεσογείου. Ιδρύθηκε από τον Αλέξανδρο το 331 π.Χ. και έγινε πρωτεύουσα του Βασιλείου των Πτολεμαίων ως την άφιξη των Ρωμαίων (30 π.Χ.). Όλα τα πλούτη της Αιγύπτου περνούν από αυτήν εξαιτίας του ...

Ανθολόγιο της Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ανθολόγιο της Αλεξάνδρειας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ανθολόγιο της Αλεξάνδρειας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αλεξάνδρεια

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αλεξάνδρεια στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αλεξάνδρεια, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αλεξάνδρεια των Πτολεμαίων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αλεξάνδρεια των Πτολεμαίων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αλεξάνδρεια των Πτολεμαίων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Φάρος και φαρίσκος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Φάρος και φαρίσκος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Φάρος και φαρίσκος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...