Βιβλία

Η Θεσσαλονίκη, ο Μαζάουερ και τα φαντάσματα του οθωμανισμού

Το βιβλίο του Γιάννη Ταχόπουλου αποτελεί την πρώτη εμπεριστατωμένη κριτική των απόψεων που, με αφετηρία το βιβλίο του Μαρκ Μαζάουερ, "Θεσσαλονίκη: πόλη των φαντασμάτων", έχουν κυριαρχήσει την τελευταία περίοδο στην ακαδημαϊκή και πνευματική σκηνή σχετικά με τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με αυτές, η Θε...

Ευρυγώνιο όραμα Θεσσαλονίκης

Στο πόνημα αυτό που καταθέτουμε, επιθυμούμε ο λόγος μας να λειτουργήσει σαν "αντιβιοτικό", δηλαδή να δράσει μόνο στις βλαπτικές και παθογόνες συμπεριφορές και αν μπορέσει, να τις θεραπεύσει. Καταλαβαίνουμε ότι δε γινόμαστε ευχάριστοι σε όλους, με τα λόγια που ακολουθούν. Είναι δυνατόν να αδικήσουμε ...

Θεσσαλονίκη, η πολυάνθρωπος και πολυδέγμων

Είναι εξαιρετικά μεγάλη τιμή για μας να προσφέρουμε τις έξοχες αυτές εισηγήσεις σε όσες και όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τέχνης "Τζένη Καρέζη" της Ελληνογαλλικής Σχολής "Καλαμαρί" τον Μάρτιο του '99. [...]...

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πεταλούδα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η Θεσσαλονίκη είναι μια πεταλούδα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η Θεσσαλονίκη είναι μια πεταλούδα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Χριστιανική Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Χριστιανική Θεσσαλονίκη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Χριστιανική Θεσσαλονίκη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τα πατσατσίδικα της Ανατολής στη Θεσσαλονίκη της Δύσης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα πατσατσίδικα της Ανατολής στη Θεσσαλονίκη της Δύσης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα πατσατσίδικα της Ανατολής στη Θεσσαλονίκη της Δύσης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο Σύλλογος Μαδυτίων Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο Σύλλογος Μαδυτίων Θεσσαλονίκης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο Σύλλογος Μαδυτίων Θεσσαλονίκης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

97 σκέψεις για το 97

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο 97 σκέψεις για το 97 στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το 97 σκέψεις για το 97, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...