Βιβλία

Το πρότυπο του καταναλωτή στην παραπλανητική διαφήμιση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Το πρότυπο του καταναλωτή στην παραπλανητική διαφήμιση στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Το πρότυπο του καταναλωτή στην παραπλανητική διαφήμιση, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Παραπλανητική διαφήμιση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Παραπλανητική διαφήμιση στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Παραπλανητική διαφήμιση, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Συγκριτική διαφήμιση

Το συνολικό νομοθετικό πλαίσιο που ορίζει η διαφήμιση και ειδικά η συγκριτική διαφήμιση, βάσει θεωρητικών και νομολογιακών πηγών, αναλύεται στο βιβλίο "Συγκριτική Διαφήμιση". Τελικός στόχος του είναι ο προσδιορισμός της μορφής της συγκριτικής διαφήμισης που μπορεί να θεωρηθεί επιτρεπόμενη κατά το νό...

Παραπλανητική διαφήμιση και εμπορική ταυτότητα. Έννομη προστασία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Παραπλανητική διαφήμιση και εμπορική ταυτότητα. Έννομη προστασία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Παραπλανητική διαφήμιση και εμπορική ταυτότητα. Έννομη προστασία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...