Βιβλία

Η διαλεκτική των ιδεών

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η διαλεκτική των ιδεών στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η διαλεκτική των ιδεών, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Υλιστική διαλεκτική και πολιτική επανάσταση

"Η ταυτότητα των αντιθέτων (θα ήταν πιο σωστό, να λέγαμε η "ενότητά" τους -αν και η διαφορά ανάμεσα στους όρους ταυτότητα και ενότητα δεν είναι ιδιαίτερα σημαντική εδώ. Με μια ορισμένη έννοια, και οι δύο είναι σωστοί) είναι η αναγνώριση (ανακάλυψη) των αντιφατικών, αλληλοαποκλειόμενων, αντίθετων τάσ...

Οι διαλεκτικοί της συμφοράς και οι συμφορές της διαλεκτικής

Με τη μορφή πολεμικής σε δύο εκχυδαϊστές της διαλεκτικής, τους Τζ. Χίλι και Θ. Θωμαδάκη, ο συγγραφέας εξετάζει στο παρόν τα ζητήματα της κρίσης του μαρξισμού. Εντοπίζει τη βάση της στις ιδεαλιστικές παραχαράξεις της μαρξιστικής διαλεκτικής, τοποθετεί τα τωρινά προβλήματα του μαρξισμού στο φόντο των ...

Για τη μέθοδο και την επιστήμη της έκφρασης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Για τη μέθοδο και την επιστήμη της έκφρασης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Για τη μέθοδο και την επιστήμη της έκφρασης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Φαντασία πολιτείας ισονόμου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Φαντασία πολιτείας ισονόμου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Φαντασία πολιτείας ισονόμου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Dialectic of Action

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Dialectic of Action στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Dialectic of Action, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...