Βιβλία

Ying Shou Quan: Βαδίζοντας τους δρόμους του αετού

Το Ying Shou Quan (χέρι του αετού) ή, αλλιώς, Ying Shou Quan (νύχι του αετού) είναι ένα από τα πιο διάσημα και μαχητικά παραδοσιακά στιλ wushu. Βασικό στοιχείο της τεχνικής του είναι ο συνδυασμός συνεχόμενων χτυπημάτων με αρπαγές και κλειδώματα των αρθρώσεων, ενώ κύριο χαρακτηριστικό της εφαρμογής τ...

Η προπόνηση των Σαολίν

"Η προπόνηση των Σαολίν", που έχει γράψει ο διεθνώς αναγνωρισμένος αυθεντικός πολεμιστής-μοναχός Σαολίν 34ης γενεάς, Σίφου Σι Γιαν Μινγκ, περιλαμβάνει 28 μαθήματα που διδάσκουν διατάσεις, στάσεις, γροθιές και λακτίσματα του αυθεντικού Κουνγκ Φου, καθώς και καθημερινούς διαλογισμούς για την ενδυνάμωσ...

Η σοφία του Κουνγκ Φου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η σοφία του Κουνγκ Φου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η σοφία του Κουνγκ Φου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κουνγκ Φου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Κουνγκ Φου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Κουνγκ Φου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η τέχνη του Σαολίν Κουνγκ Φου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η τέχνη του Σαολίν Κουνγκ Φου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η τέχνη του Σαολίν Κουνγκ Φου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...