Βιβλία

Ο Τρωικός πόλεμος

Σε αυτό το ταξίδι στην αρχαία Ελλάδα θα μάθεις την ιστορία του Τρωικού πολέμου και θα παίξεις παιχνίδια σχετικά με το μύθοι Μπορείς να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να αφήσεις τη φαντασία σου να καλπάσει. Οι δοκιμασίες μας εξασκούν το μυαλό, αναπτύσσοντας τη φαντασία και τα αντανακλαστικά, αλλά κ...

Θησέας

Σας έτυχε ποτέ να χαθείτε σε κάποιο κτίριο με πολλούς διαδρόμους; Να χάσετε τον προσανατολισμό και να μπερδέψετε το δρόμο σας σε ένα εμπορικό κέντρο; Ακόμα και αν συνέβη κάτι τέτοιο, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι και πάλι ήσασταν πολύ τυχεροί, γιατί δεν παραμόνευαν εκεί τέρατα τα οποία έπρεπε...

Οι περιπέτειες του Οδυσσέα

Ποιος ήταν ο Οδυσσέας; Μην κάνεις τον ανήξερο, σίγουρα το όνομα το έχεις ξανακούσει. Τις περιπέτειές του αφηγούνταν οι άνθρωποι από γενιά σε γενιά, αρχίζοντας από την αρχαιότητα, μέχρι τα χρόνια του Ελ Γκρέκο, του Ζορμπά και μέχρι τις μέρες μας. Ακόμα και οι πέτρες τον ξέρουν, παρόλο που μυαλό δεν έ...

Οι άθλοι του Ηρακλή

Οι θαυμαστές περιπέτειες του Ηρακλή. Εκτός από τη συναρπαστική αφήγηση σε μορφή κινουμένων σχεδίων για τους δώδεκα άθλους του ήρωα, θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά παιχνίδια που σχετίζονται με το μύθο. Στα παιχνίδια μπορείς να παίξει μόνος σου ή να αναμετρηθείς σε μονομαχίες με τους φίλους ...

Η αργοναυτική εκστρατεία

Εάν η Αργοναυτική εκστρατεία γινόταν στις μέρες μας, σίγουρα οι Αργοναύτες θα μπαίναν στη μαύρη λίστα της Greenpeace... Από την άλλη, τους Αργοναύτες περίμεναν πλάσματα τρομακτικά: Σειρήνες, Άρπυιες, τέρατα και βόδια που έβγαζαν φωτιά από τα ρουθούνια τους. Νιώσε και συ τι θα πει αργοναυτική εκστρατ...

Ο Ξεφτέρης και οι 12 θεοί του Ολύμπου

«Ο Ξεφτέρης και οι 12 θεοί του Ολύμπου, Έκδοση 2.0» είναι η νέα ανανεωμένη έκδοση του εκπαιδευτικού παιχνιδιού σε CD-ROM, «Ο Ξεφτέρης και οι 12 θεοί του Ολύμπου». Το παιδί παρέα με τον Ξεφτέρη και τη Δροσάνθη επισκέπτεται τα παλάτια των 12 θεών του Ολύμπου. Γνωρίζεται με κάθε θεό χωριστά και μαθαίνε...

Ο Ηρακλής επιστρέφει από τον Όλυμπο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο Ηρακλής επιστρέφει από τον Όλυμπο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο Ηρακλής επιστρέφει από τον Όλυμπο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο Θησέας και ο Μινώταυρος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο Θησέας και ο Μινώταυρος στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο Θησέας και ο Μινώταυρος, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι περιπέτειες του Οδυσσέα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι περιπέτειες του Οδυσσέα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι περιπέτειες του Οδυσσέα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο Ιάσονας και το χρυσόμαλλο δέρας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο Ιάσονας και το χρυσόμαλλο δέρας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο Ιάσονας και το χρυσόμαλλο δέρας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αχιλλέας, ο αθάνατος ήρωας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αχιλλέας, ο αθάνατος ήρωας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αχιλλέας, ο αθάνατος ήρωας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τα ταξίδια του Οδυσσέα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα ταξίδια του Οδυσσέα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα ταξίδια του Οδυσσέα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο Ξεφτέρης και οι 12 θεοί του Ολύμπου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο Ξεφτέρης και οι 12 θεοί του Ολύμπου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο Ξεφτέρης και οι 12 θεοί του Ολύμπου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι άθλοι του Ηρακλή

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι άθλοι του Ηρακλή στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι άθλοι του Ηρακλή, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι άθλοι του Ηρακλή

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι άθλοι του Ηρακλή στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι άθλοι του Ηρακλή, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...