Βιβλία

Για τον Γιώργο Δεσπίνη

Η έκδοση περιλαμβάνει τις ομιλίες που εκφωνήθηκαν κατά την εκδήλωση την οποία πραγματοποίησε το Μουσείο Μπενάκη στις 13 Οκτωβρίου του 2009, προκειμένου να τιμηθεί ο Γιώργος Δεσπίνης. Οι ομιλητές επικεντρώνονται στους θεματικούς κύκλους της προσφοράς του αρχαιολόγου (αρχαϊκή περίοδος, πέμπτος και τέτ...

Μνήμη Μανόλη Χατζηδάκη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μνήμη Μανόλη Χατζηδάκη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μνήμη Μανόλη Χατζηδάκη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Πεζά κείμενα με τίτλο Αρχαιολογικαί Μελέται

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Πεζά κείμενα με τίτλο Αρχαιολογικαί Μελέται στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Πεζά κείμενα με τίτλο Αρχαιολογικαί Μελέται, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο θησαυρός του Πριάμου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο θησαυρός του Πριάμου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο θησαυρός του Πριάμου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...