Βιβλία

Το μεταναστευτικό και προσφυγικό βίωμα στη νεοελληνική δραματουργία

Η παρούσα μελέτη εστιάζει στο τμήμα της νεοελληνικής δραματουργίας των ετών 1932 - 1994, που παρουσιάστηκε από τα κρατικά θέατρα Ελλάδας και Κύπρου κατά την αντίστοιχη περίοδο. Αντλώντας από τη θεατρολογία και τις μεταναστευτικές και προσφυγικές σπουδές διερευνά τη δραματουργική μετάπλαση της μετανα...

Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Βαλκανική θεατρολογία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Βαλκανική θεατρολογία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Βαλκανική θεατρολογία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Το θεατρικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Το θεατρικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Το θεατρικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...