Βιβλία

Ιστιοπλοΐα ολυμπιακών κατηγοριών και ανοιχτής θαλάσσης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ιστιοπλοΐα ολυμπιακών κατηγοριών και ανοιχτής θαλάσσης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ιστιοπλοΐα ολυμπιακών κατηγοριών και ανοιχτής θαλάσσης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ιστιοπλοΐα απομυθοποιημένη

[...] Αντίθετα από τα εκατοντάδες βιβλία ανυψώσεως της ιστιοπλοΐας στους ουρανούς της δόξας και της επιστήμης, θα δοκιμάσουμε, να επισημάνουμε τα προβλήματα που εμφανίζονται στο αγαπητό μας άθλημα , καθώς και η πραγματικότητα δοκιμάζει να κυνηγήσει τον άπιαστο μύθο. Τα προβλήματα αυτά τα βλέπουμε κά...

Πλήρης ιστιοπλοΐα

Ένας οδηγός για όλους τους ιστιοπλόους τους αρχάριους αλλά και τους έμπειρους. Πάνω από 750 έγχρωμες φωτογραφίες και διαγράμματα καθιστούν το βιβλίο σημείο αναφοράς. Καλύπτονται όλα τα σχετικά με την ιστιοπλοΐα θέματα για όλους τους τύπους σκαφών, από τα ντίνγκι και τα καταμαράν μέχρι τα κρούζερ. Ο ...

Ιστιοπλοΐα και ναυτική τέχνη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ιστιοπλοΐα και ναυτική τέχνη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ιστιοπλοΐα και ναυτική τέχνη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αρμενίζοντας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αρμενίζοντας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αρμενίζοντας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο πλήρης οδηγός για την ιστιοπλοΐα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο πλήρης οδηγός για την ιστιοπλοΐα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο πλήρης οδηγός για την ιστιοπλοΐα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ευδαιμονιστία, ωκεανοπόρος ιστιοπλοΐα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ευδαιμονιστία, ωκεανοπόρος ιστιοπλοΐα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ευδαιμονιστία, ωκεανοπόρος ιστιοπλοΐα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η ιστιοπλοΐα και η τέχνη της

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η ιστιοπλοΐα και η τέχνη της στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η ιστιοπλοΐα και η τέχνη της, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Το αλφαβητάρι της ιστιοπλοΐας

Η ιστιοπλοϊα είναι ένα σπορ προσαρμοσμένο απόλυτα στις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας και στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα. Απ'' τη μια ο ήλιος, η θάλασσα και ο άνεμος (στοιχεία που υπάρχουν σε όλη τη διάρκεια του έτους) κι από την άλλη η έφεση προς την περιπέτεια που χαρακτηρίζει λίγο-πολύ όλους ...

Αυτό είναι το γουίντ-σέρφινγκ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αυτό είναι το γουίντ-σέρφινγκ στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αυτό είναι το γουίντ-σέρφινγκ, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αυτή είναι η ιστιοπλοΐα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αυτή είναι η ιστιοπλοΐα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αυτή είναι η ιστιοπλοΐα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...