Βιβλία

Η αδιαχώρητη κοινωνία

Ένα διάλογος της κοινωνιολογίας με τη λογοτεχνία, με αφορμή το "Διπλό βιβλίο" του Δημήτρη Χατζή, που στοχεύει σε μια κριτική διερεύνηση της μεταπολεμικής ελληνικής κοινωνίας....

Ζώντας με την ελπίδα και την ιστορία

Το "Ζώντας με την ελπίδα και την ιστορία" είναι μια συλλογή δοκιμίων στην οποία η Ναντίν Γκόρντιμερ (Βαβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 1991) βρίσκει τον τρόπο να εμβαθύνει στα θέματα που τροφοδότησαν τη λογοτεχνική της φαρέτρα και την πλούσια εργοβιογραφία της. Υπερασπιζόμενη την καλλιτεχνική δημιουργία στο...

Περί λογοτεχνίας

Το 1800, με χαμηλούς τόνους και έκδηλη απογοήτευση από τις ακρότητες της Γαλλικής Επανάστασης, η κόρη του Νεκέρ πιστεύει ότι οι σχέσεις ανάμεσα στους νόμους, τα ήθη, τη θρησκεία και τη λογοτεχνία της Ευρώπης δεν έχουν αναλυθεί επαρκώς. Η εμπιστοσύνη στη δυνατότητα τελειοποίησης του ανθρώπινου είδους...

Η νεοελληνική κοινωνία του εικοστού αιώνα μέσα από το μυθιστόρημα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η νεοελληνική κοινωνία του εικοστού αιώνα μέσα από το μυθιστόρημα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η νεοελληνική κοινωνία του εικοστού αιώνα μέσα από το μυθιστόρημα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κοινωνιολογία της λογοτεχνίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Κοινωνιολογία της λογοτεχνίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Κοινωνιολογία της λογοτεχνίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η κοινωνιολογία του φιλολογικού γούστου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η κοινωνιολογία του φιλολογικού γούστου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η κοινωνιολογία του φιλολογικού γούστου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Λογοτεχνία και πολιτική

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Λογοτεχνία και πολιτική στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Λογοτεχνία και πολιτική, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η ελληνική λογοτεχνία ανά τους αιώνες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η ελληνική λογοτεχνία ανά τους αιώνες στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η ελληνική λογοτεχνία ανά τους αιώνες, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η Σαπφώ και οι κοινωνικοί αγώνες στη Λέσβο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η Σαπφώ και οι κοινωνικοί αγώνες στη Λέσβο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η Σαπφώ και οι κοινωνικοί αγώνες στη Λέσβο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...