Βιβλία

Αχαΐα και νότιος Ιταλία

Το Ελληνο-ιταλικό Συνέδριο με θέμα: "Αχαΐα και Νότιος Ιταλία: επικοινωνία, ανταλλαγές και σχέσεις από την αρχαιότητα, ως σήμερα" διοργανώθηκε από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου 2006 από την Εταιρεία Επιστήμης και Πολιτισμού Αιγιαλείας (ΕΤ.Η.Π.Α) σε συνεργασία με την Ιταλική Αρχαιολογική Σχολή της Αθήνας, ...

Το Μοίραλι από το 1461 έως σήμερα

Εν, αρχή... Μετά από 25 και πλέον χρόνια έρευνας, έφτασα στο τέλος της ιστορίας μου. Σκοπός μου ήταν να γράψω την ιστορία του χωριού μου Μοίραλι. Ερευνώντας όμως, ψάχνοντας και ρωτώντας συγκέντρωσα μερικά στοιχεία και για τα διπλανά μας χωριά που ήταν άγραφα στα τοπικά ιστορικά βιβλία. Έτσι αποφάσ...

Βραχναΐικα και Μονοδένδρι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Βραχναΐικα και Μονοδένδρι στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Βραχναΐικα και Μονοδένδρι, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η πόλη της Βοστίτσας και ο πληθυσμός της κατά την περίοδο της Β΄ Βενετοκρατίας 1685 - 1715

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η πόλη της Βοστίτσας και ο πληθυσμός της κατά την περίοδο της Β΄ Βενετοκρατίας 1685 - 1715 στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η πόλη της Βοστίτσας και ο πληθυσμός της κατά την περίοδο της Β΄ Βενετοκρατίας 1685 - 1715, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Βλάσσης Βελλόπουλος: Οι οικολογικοί αγώνες ενός ενεργού πολίτη

Η τριαντάχρονη και πλέον δραστηριότητα ενός ενεργού πολίτη όπως ο Βλάσσης Βελλόπουλος, ο οποίος δραστηριοποιήθηκε, με επίκεντρο την Αχαΐα, στην προστασία του περιβάλλοντος και την προάσπιση του δικαιώματος του κάθε πολίτη να ζει σε ένα τόπο τον οποίο δεν καταστρέφουν τα κάθε είδους συμφέροντα. Το βι...

Ιστορικό λεξικό περιοχής δήμου Ρίου νομού Αχαΐας

[...] Νομίζω ότι η καταγραφή της τοπικής ιστορίας με τη μορφή του ιστορικού λεξικού είναι η προσφορότερη. Γιατί, ενώ καταχωρούνται όλα τα ιστορικά στοιχεία, -από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα-, ταυτόχρονα ο κοινός ερευνητής ή αναγνώστης, ακούραστα βρίσκει αυτό που θέλει, με το εύχρηστο λειματολόγι...

Χωρογραφία της Ελλάδος

Το βιβλίο που έχετε στα χέρια σας είναι μια προσφορά μνήμης και αγάπης στην Πάτρα και την Αχαΐα, όπως τις αποτύπωσε 100 χρόνια πριν, ένας μεγάλος Πατρινός και Έλληνας, πρωτοπόρος επιστήμονας, λόγιος και ευεργέτης της πόλης, ο αείμνηστος γιατρός, Χρήστος Κορύλλος. Το σύγγραμμά του εντυπωσιάζει για τ...

Η κοινότητα Καραίικων στο χρόνο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η κοινότητα Καραίικων στο χρόνο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η κοινότητα Καραίικων στο χρόνο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Εν Αχαΐα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Εν Αχαΐα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Εν Αχαΐα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Κέρτεζη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Κέρτεζη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Κέρτεζη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Άνω Κλειτορία, Καρνέσι Καλαβρύτων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Άνω Κλειτορία, Καρνέσι Καλαβρύτων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Άνω Κλειτορία, Καρνέσι Καλαβρύτων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Το τέλος των

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Το τέλος των "τζακιών" στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Το τέλος των "τζακιών", μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Βήματα στην αχαϊκή γη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Βήματα στην αχαϊκή γη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Βήματα στην αχαϊκή γη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...