Βιβλία

Σαπφώ

Το βιβλίο αυτό είναι ένα χρονικό της ερωτικής ζωής της Σαπφώς, όπως την αφηγείται η ίδια στα τραγούδια της που απευθύνονται στις μαθήτριες - ερωμένες της. Τα έγραψε προς το τέλος του 7ου αιώνα π.Χ., σε μια γλώσσα οικεία, δημοτική, σαν αυτή που μιλούσαν στις παρέες και στα καπηλειά του λιμανιού της Μ...

Η ποιητική του Ποσειδωνίου από την Απάμεια

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η ποιητική του Ποσειδωνίου από την Απάμεια στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η ποιητική του Ποσειδωνίου από την Απάμεια, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τον όρθρον τον ερχόμενον: Αφιέρωμα στην Μελισσάνθη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τον όρθρον τον ερχόμενον: Αφιέρωμα στην Μελισσάνθη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τον όρθρον τον ερχόμενον: Αφιέρωμα στην Μελισσάνθη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αλεξάνδρα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αλεξάνδρα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αλεξάνδρα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αρχαία μετρική

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αρχαία μετρική στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αρχαία μετρική, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ηρώνδας: Επτά μιμίαμβοι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ηρώνδας: Επτά μιμίαμβοι στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ηρώνδας: Επτά μιμίαμβοι, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...