Βιβλία

Η αρχιτεκτονική σε περίοδο κρίσης

Βασική είναι η ανάγνωση από τον Κωτσιόπουλο της εξέλιξης των σύγχρονων φαινομένων: μέσω κατατάξεων ή ταξινομήσεων, εργαλείων βασικών της κριτικής τέχνης, επικεντρώνεται σε δίπολα που χαρακτηρίζονται από ροϊκότητα και κυκλικότητα, κατακτούν κάποια στιγμή την οντότητα καθολικού ρεύματος για να επανακυ...

Διαλέξεις και ελληνική αρχιτεκτονική

[...] Ο Viollet-le-Duc είναι πραγματικά ένας από τους ελάχιστους φιλέλληνες, έστω κι αν δεν τα κατάφερε νά 'ρθει ποτέ του στη χώρα μας: μόνο μέχρι τη Σικελία πήγε, κι όσα γράφει για την ελληνική αρχιτεκτονική βασίζονται σε μελέτες που έκανε επί τόπου στη Μεγάλη Ελλάδα. Τα όσα είπε κι έγραψε για την ...

Η κατοικία στην Κρήτη κατά την τελευταία περίοδο της Βενετοκρατίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η κατοικία στην Κρήτη κατά την τελευταία περίοδο της Βενετοκρατίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η κατοικία στην Κρήτη κατά την τελευταία περίοδο της Βενετοκρατίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η ελληνική αρχιτεκτονική αναγέννησις και η κακοποίησίς της

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η ελληνική αρχιτεκτονική αναγέννησις και η κακοποίησίς της στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η ελληνική αρχιτεκτονική αναγέννησις και η κακοποίησίς της, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αρχιτεκτονική και πολεοδομία από την αρχαιότητα έως σήμερα. Η περίπτωση της Αθήνας

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται η αρχιτεκτονική και η πολεοδομία της Αθήνας από την αρχαιότητα έως σήμερα, όπως παρουσιάστηκαν σε διεπιστημονικό συνέδριο που οργανώθηκε το Φεβρουάριο του 1996 στο Μουσείο Βούρου - Ευταξία (της Πόλεως των Αθηνών). Μέσα από ποικίλες προσεγγίσεις ειδικών αρχιτεκτόνων, π...

Αρχιτεκτονική χωρίς εικόνες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αρχιτεκτονική χωρίς εικόνες στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αρχιτεκτονική χωρίς εικόνες, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Τα μνημεία και η πόλη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα μνημεία και η πόλη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα μνημεία και η πόλη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ernst Ziller, αναμνήσεις

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ernst Ziller, αναμνήσεις στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ernst Ziller, αναμνήσεις, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Πέντε δοκίμια για τον Άρη Κωνσταντινίδη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Πέντε δοκίμια για τον Άρη Κωνσταντινίδη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Πέντε δοκίμια για τον Άρη Κωνσταντινίδη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η αρχιτεκτονική της μετάβασης στην Αθήνα του μεσοπολέμου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η αρχιτεκτονική της μετάβασης στην Αθήνα του μεσοπολέμου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η αρχιτεκτονική της μετάβασης στην Αθήνα του μεσοπολέμου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Αρχιτεκτονικές ιστορίες καθημερινής τρέλλας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Αρχιτεκτονικές ιστορίες καθημερινής τρέλλας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Αρχιτεκτονικές ιστορίες καθημερινής τρέλλας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...