Βιβλία

Οδύσσεια Κεφαλλονιάς - Ιθάκης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οδύσσεια Κεφαλλονιάς - Ιθάκης στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οδύσσεια Κεφαλλονιάς - Ιθάκης, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ιστορία της νήσου Ιθάκης

Η χρονογραφική συγγραφή του Ιθακησίου ιατροφιλοσόφου Νικολάου Γρίβα Καραβία, εγκατεστημένου στην Κωνσταντινούπολη, περί της γενέτειράς του άρχεται από τους μυθικούς χρόνους και φθάνει ως την περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης. Ο συγγραφέας εξαντλεί τις πληροφορίες που μας παρέχει ο Όμηρος για το νησί...

Ομηρική Ιθάκη είναι η Παλική Κεφαλληνίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ομηρική Ιθάκη είναι η Παλική Κεφαλληνίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ομηρική Ιθάκη είναι η Παλική Κεφαλληνίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ιστορικά και λαογραφικά ανάλεκτα της Ιθάκης

To 1993 είχε κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις του Σπύρου Δενδρινού το έργο του Ανδρέα Αναγνωστάτου: "Ιστορικά και λαογραφικά ανάλεκτα της Ιθάκης", το οποίο έχει εξαντληθεί από χρόνια. Η επιθυμία και η προσπάθειά μας να επανεκδοθεί το υλικό αυτό έδωσε ως αποτέλεσμα το παρόν βιβλίο, το οποίο περιλαμβάνει...

Η Ιθάκη είναι η ομηρική

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η Ιθάκη είναι η ομηρική στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η Ιθάκη είναι η ομηρική, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η πατρίς του Οδυσσέως

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η πατρίς του Οδυσσέως στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η πατρίς του Οδυσσέως, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ομηρική Ιθάκη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ομηρική Ιθάκη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ομηρική Ιθάκη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...