Βιβλία

Τέχνη και επιστήμη

Το πέρασμα από την τέχνη στην επιστήμη, το αντάμωμα τέχνης και επιστήμης, η συνύπαρξη και ανάδυση της επιστήμης μέσα από τις τέχνες και η μετεξέλιξη θεμελιωδών επιστημονικών αρχών σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους θέτουν τους Leonardo da Vinci, Galileo Galilei, Umberto Eco και Italo Calvino σ...

Η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο

Ο Ίταλο Σβέβο (κατά κόσμον Έτορε Σμιτς, 1861-1928), ένας από τους πλέον μαιώδεις καπνιστές λογοτέχνες, είναι άξιος αναφοράς και μελέτης για τον παράξενο και εκκεντρικό τρόπο προσέγγισης του καπνίσματος και της γοητείας του τελευταίου τσιγάρου. Η εικόνα της υπόσχεσης του τελευταίου τσιγάρου και το «ο...

Η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο

Ο Ίταλο Σβέβο κατά κόσμο - Έκτωρ Σμίτς (1861-1928), ένας από τους πλέον μανιώδεις καπνιστές λογοτέχνες, είναι άξιος αναφοράς και μελέτης για τον παράξενο και εκκεντρικό τρόπο προσέγγισης του καπνίσματος και της γοητείας του τελευταίου τσιγάρου. Αλήθεια, πόσο όμορφο είναι να καπνίζεις ένα τσιγάρο κ...

Το τελευταίο ταξίδι του Οδυσσέα στην ιταλική λογοτεχνία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Το τελευταίο ταξίδι του Οδυσσέα στην ιταλική λογοτεχνία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Το τελευταίο ταξίδι του Οδυσσέα στην ιταλική λογοτεχνία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Επιμύθιο στο Όνομα του ρόδου

To "Όνομα του ρόδου", ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία του εικοστού αιώνα, αποτελεί εξαιρετικό δείγμα αυθεντικής λογοτεχνίας που συνδυάζει το στοχασμό πάνω στα θέματα της ελευθερίας και της ανοχής, την πληθωρική αναφορά στην Ιστορία και την απολαυστική πλοκή. Το "Επιμύθιο στο Όνομα του ρόδου" ε...

Εννέα δοκίμια για τον Δάντη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Εννέα δοκίμια για τον Δάντη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Εννέα δοκίμια για τον Δάντη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Γλώσσα και ύφος στη θεία κωμωδία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Γλώσσα και ύφος στη θεία κωμωδία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Γλώσσα και ύφος στη θεία κωμωδία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Dante

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Dante στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Dante, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η μίμηση της πραγματικότητας στη Θεία Κωμωδία του Δάντη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η μίμηση της πραγματικότητας στη Θεία Κωμωδία του Δάντη στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η μίμηση της πραγματικότητας στη Θεία Κωμωδία του Δάντη, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Corso monografico di letteratura italiana

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Corso monografico di letteratura italiana στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Corso monografico di letteratura italiana, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Giovanni Boccaccio: Το δεκαήμερο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Giovanni Boccaccio: Το δεκαήμερο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Giovanni Boccaccio: Το δεκαήμερο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...