Βιβλία

Το Μικρά Ασία ενώνει το Τουρκία εκβαρβαρίζει

Το 1492 μπορεί να θεωρηθεί η αρχή της "καταστροφής των Ινδιών". Αυτό το όνομα έδωσαν αρχικά οι Ισπανοί στη σημερινή Βόρεια και Νότια Αμερική. Αυτός ήταν ο τίτλος μιας έκθεσης υπεράσπισης των δικαιωμάτων των αυτόχθονων από έναν Δομινικανό Ισπανό μοναχό τον Bartolome de las Casas, που δημοσιεύθηκε το ...

Το δράμα να είσαι ελληνοπόντιος

Το βιβλίο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά η "αποτύπωση" της απάνθρωπης πραγματικότητας του νεοελληνικού κράτους απέναντι στους Έλληνες που ήρθαν από τον Πόντο τις τελευταίες δεκαετίες. Οι Πόντιοι, ένας περήφανος λαός για την ελληνική καταγωγή του, πίστεψαν στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των Ελλήνω...

Function and Style in Pontic Dance Music

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Function and Style in Pontic Dance Music στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Function and Style in Pontic Dance Music, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ένα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ένα "ταξίδι" στο Καρς Καυκάσου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ένα "ταξίδι" στο Καρς Καυκάσου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ευρετήριον απεικονίσεων και φωτογραφιών του Πόντου και των Ελλήνων Ποντίων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ευρετήριον απεικονίσεων και φωτογραφιών του Πόντου και των Ελλήνων Ποντίων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ευρετήριον απεικονίσεων και φωτογραφιών του Πόντου και των Ελλήνων Ποντίων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δημοσιεύματα περί τον ελληνικόν Πόντον και τους Έλληνας Ποντίους

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Δημοσιεύματα περί τον ελληνικόν Πόντον και τους Έλληνας Ποντίους στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Δημοσιεύματα περί τον ελληνικόν Πόντον και τους Έλληνας Ποντίους, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο εκ Πόντου όσιος Νίκων ο μετανοείτε

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο εκ Πόντου όσιος Νίκων ο μετανοείτε στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο εκ Πόντου όσιος Νίκων ο μετανοείτε, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ποντιακά σύμμικτα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ποντιακά σύμμικτα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ποντιακά σύμμικτα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...