Βιβλία

Το ανύπαρκτο ζήτημα

Η μελέτη του Κωνσταντίνου Κατσάνου αποκωδικοποιεί τους δαιδαλώδεις μηχανισμούς και τις κρίσιμες παραμέτρους των ελληνογιουγκοσλαβικών σχέσεων της περιόδου 1950-1967. Ο νηφάλιος στοχασμός, η διεισδυτική ματιά και ο εύληπτος λόγος αποτελούν αρετές της μελέτης που διευκολύνουν τον αναγνώστη να αντιληφ...

Η Τιτοϊκή Γιουγκοσλαβία και η μεταπολιτευτική Ελλάδα του Καραμανλή 1974-1979

Το εύκρατο κλίμα που μετά τη μεταπολίτευση εγκαινιάσθηκε στις ελληνογιουγκοσλαβικές σχέσεις ήταν επίτευγμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Η σθεναρή υποστήριξη βασικών ελληνικών θέσεων για λύση του Κυπριακού από το Βελιγράδι ενίσχυε τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας, άσχετα από τα πρακτικά αποτελέσμα...

Το Μακεδονικό στις σχέσεις Ελλάδος - Γιουγκοσλαβίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Το Μακεδονικό στις σχέσεις Ελλάδος - Γιουγκοσλαβίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Το Μακεδονικό στις σχέσεις Ελλάδος - Γιουγκοσλαβίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Το παιδομάζωμα και οι ελληνογιουγκοσλαβικές σχέσεις 1949-1953

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Το παιδομάζωμα και οι ελληνογιουγκοσλαβικές σχέσεις 1949-1953 στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Το παιδομάζωμα και οι ελληνογιουγκοσλαβικές σχέσεις 1949-1953, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ελλάδα - Γιουγκοσλαβία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ελλάδα - Γιουγκοσλαβία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ελλάδα - Γιουγκοσλαβία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Η κρίση στα Βαλκάνια και η Ελλάδα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Η κρίση στα Βαλκάνια και η Ελλάδα στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Η κρίση στα Βαλκάνια και η Ελλάδα, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...