Βιβλία

Το Σεισμολόγιο Κρήτης του Παύλου Βλαστού

Το αδημοσίευτο χειρόγραφο "Σεισμολόγιο Κρήτης" του Ρεθυμνιώτη λόγιου Παύλου Βλαστού (1836-1926), γραμμένο σε μια πολυτάραχη περίοδο της νεότερης ιστορίας της Κρήτης, αποτελεί ένα μοναδικό ντοκουμέντο. Περιέχει πολυτιμότατες πληροφορίες για τους σεισμούς που έγιναν από την αρχαιότητα μέχρι τις αρχές ...

Κύθηρα: Οι σεισμοί και τα τσουνάμι από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα

Η χώρα μας χαρακτηρίζεται από την υψηλότερη σεισμικότητα σε ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό-Μεσογειακό χώρο. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα όλες οι περιοχές της έχουν πληγεί από καταστροφικούς σεισμούς που προκάλεσαν πολλά ανθρώπινα θύματα και ανυπολόγιστες κοινωνικές, οικονομικές και πολιτιστικές συνέπειες...

The Seismic History of Crete

The book introduces the geodynamics and seismicity of the HA-T region, the Minoan archaeology of Crete going back to the 2nd millennium BP as well as an analysis of the main documentary sources used and the methodology followed to calculate historical earthquake parameters. Then, a number of 219 ear...

Ο σεισμός του Βαρθολομιού

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο σεισμός του Βαρθολομιού στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο σεισμός του Βαρθολομιού, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο σεισμός των Κυθήρων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο σεισμός των Κυθήρων στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο σεισμός των Κυθήρων, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Συμβολή στη μελέτη σεισμικότητας της νήσου Λέσβου και της περιμετρικής περιοχής

Είναι γνωστό ότι η χώρα μας έχει την υψηλότερη σεισμικότητα σε όλη την Δυτική Ευρασία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στον ευρύτερο χώρο του Αιγαίου συγκρούονται δύο μεγάλες λιθοσφαιρικές πλάκες, η Ευρασιατική και η Αφρικανική, αλλά και τρεις μικρότερες πλάκες, η πλάκα της Ανατολίας (Τουρκίας), η πλ...

Σεισμοί και αρχαιότητες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Σεισμοί και αρχαιότητες στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Σεισμοί και αρχαιότητες, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο σεισμός της Λευκάδας (Μ=6.2), 14 Αυγούστου 2003

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ο σεισμός της Λευκάδας (Μ=6.2), 14 Αυγούστου 2003 στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ο σεισμός της Λευκάδας (Μ=6.2), 14 Αυγούστου 2003, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι σεισμοί της Ελλάδας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι σεισμοί της Ελλάδας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι σεισμοί της Ελλάδας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

The Earthqwakes of Greece

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο The Earthqwakes of Greece στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το The Earthqwakes of Greece, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Atlas of Isoseismal Maps for Strong Shallow Earthpuakes in Greece and Surrounding Area 426 BC-1995

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Atlas of Isoseismal Maps for Strong Shallow Earthpuakes in Greece and Surrounding Area 426 BC-1995 στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Atlas of Isoseismal Maps for Strong Shallow Earthpuakes in Greece and Surrounding Area 426 BC-1995, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Χρονικό των σεισμών της Ελλάδας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Χρονικό των σεισμών της Ελλάδας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Χρονικό των σεισμών της Ελλάδας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Οι σεισμοί της Ελλάδας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Οι σεισμοί της Ελλάδας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Οι σεισμοί της Ελλάδας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...