Βιβλία

Διαχρονικές σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας

Ο γνωστός από την ελληνική και τη διεθνή βιβλιογραφία, ειδικός στα ελληνορωσικά θέματα τ. επιστημονικός συνεργάτης και υποδιευθυντής του Ιδρύματος Μελετών Χερσονήσου του Αίμου, (Ι.Μ.Χ.Α.), Κωνσταντίνος Κ. Παπουλίδης προυσιάζει με συντομία τις ελληνορωσικές σχέσεις από τη Βάπτιση των Ρώσων το 988 από...

Ελλάς - Ρωσία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ελλάς - Ρωσία στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ελλάς - Ρωσία, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ρωσοελληνικά

Ανέκδοτες και δημοσιευμένες αρχειακές πηγές της Αυτοκρατορικής Ρωσίας παρουσιάζουν, σε νέα βάση, τις δραστηριότητες του Ν. Ι. Ignat'ev (1832-1908), πρέσβη της Αυτοκρατορικής Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη (1864-1877). Εξάλλου, ανέκδοτες αρχειακές πηγές του υπουργείου εξωτερικών της Αυτοκρατορικής Ρωσ...

Ελληνοσοβιετικές σχέσεις 1917-1941

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ελληνοσοβιετικές σχέσεις 1917-1941 στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ελληνοσοβιετικές σχέσεις 1917-1941, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ελληνορωσικά

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ελληνορωσικά στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ελληνορωσικά, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...