Βιβλία

Εισαγωγή στην ιστορία της οθωμανικής και τουρκικής γλώσσας και λογοτεχνίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Εισαγωγή στην ιστορία της οθωμανικής και τουρκικής γλώσσας και λογοτεχνίας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Εισαγωγή στην ιστορία της οθωμανικής και τουρκικής γλώσσας και λογοτεχνίας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Θέματα ιστορίας, θεωρίας και διδακτικής πράξης της σύγχρονης τουρκικής γλώσσας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Θέματα ιστορίας, θεωρίας και διδακτικής πράξης της σύγχρονης τουρκικής γλώσσας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Θέματα ιστορίας, θεωρίας και διδακτικής πράξης της σύγχρονης τουρκικής γλώσσας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Διδακτική της τουρκικής γλώσσας

Ο βασικός λόγος έκδοσης της παρούσας Διδακτικής Γραμματικής της τουρκικής γλώσσας είναι η επιθυμία των παρακολουθούντων το αντικείμενο φοιτητών ιδιαίτερα του τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, των οποίων οι απορίες άλλωστε τη διαμόρφωσαν σε έκταση και περιεχ...

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...