Βιβλία

ΙΚΕΑ, 10 χρόνια στην Ελλάδα

Η ΙΚΕΑ γιορτάζοντας την 10χρονη παρουσία της στην Ελλάδα 2000-2010, παρουσιάζει ένα βιβλίο με φωτογραφίες από σπίτια καταναλωτών, που εμπιστεύτηκαν το design και την ποιότητα ΙΚΕΑ. Μέσα από τις 363 φωτογραφίες προσωπικών χώρων των καταναλωτών αποτυπώνεται η επιρροή της ΙΚΕΑ στην ελληνική αγορά ε...

Ρυθμολογία επίπλου

[...] Το σύγγραμμα αυτό απευθύνεται στους σπουδαστές της διακόσμησης, του επίπλου και του χώρου, της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ιδιαίτερα στους σπουδαστές των ΤΕΙ. Παράλληλα απευθύνεται και σε όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις σχετικά με τις μεγάλες στιγμές του πολιτισμού π...

Ρυθμολογία επίπλου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ρυθμολογία επίπλου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ρυθμολογία επίπλου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Σχεδιασμός και κατασκευή ξύλινης κλίμακας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Σχεδιασμός και κατασκευή ξύλινης κλίμακας στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Σχεδιασμός και κατασκευή ξύλινης κλίμακας, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ρυθμολογία και αρχιτεκτονική του επίπλου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Ρυθμολογία και αρχιτεκτονική του επίπλου στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Ρυθμολογία και αρχιτεκτονική του επίπλου, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...