Βιβλία

Το μαγικό μου βιβλίο για το μπαλέτο

Η πριγκίπισσα Κρινονεράιδα και οι φίλοι της είναι πολύ ανυπόμονοι. Σήμερα θα πάνε στο πρώτο τους μάθημα μπαλέτου και το περιμένουν πώς και πώς. Θέλετε να έρθετε μαζί; Σ' αυτό το βιβλίο θα βρείτε ένα σωρό ενδιαφέροντα πράγματα: για παράδειγμα, για τα ρούχα του μπαλέτου, την αίθουσα του χορού, την πρ...

Τα πρώτα βήματα στο μπαλέτο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Τα πρώτα βήματα στο μπαλέτο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Τα πρώτα βήματα στο μπαλέτο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Ο θησαυρός του μπαλέτου

Μια μαγική εισαγωγή στον κόσμο του μπαλέτου για κάθε παιδί που ονειρεύεται να το χορέψει. Ταξιδεύει τους αναγνώστες από τα πρώτα χορευτικά βήματα μέχρι το συναρπαστικό κόσμο της παράστασης. Ο πανέμορφος αυτός θησαυρός περιέχει επίσης έξι από τις πιο αγαπημένες ιστορίες μπαλέτου. Πραγματική έμπνευση...

Μαθαίνω τα πάντα για το μπαλέτο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Μαθαίνω τα πάντα για το μπαλέτο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Μαθαίνω τα πάντα για το μπαλέτο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Γνωριμία με το μπαλέτο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τον τίτλο Γνωριμία με το μπαλέτο στο Bookland.gr (ακόμη). Μπορείτε να βοηθήσετε; Αν γνωρίζετε κάτι για το Γνωριμία με το μπαλέτο, μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ: Φόρμα ενημέρωσης στοιχείων τίτλου.
Σας ευχαριστούμε

Δήλωση Απορήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Σχετικά | Χάρτης
...a furius mind project...